Välkommen till Sveba Dahlens monter under Sveriges Bageri- och Konditorimässa den 22-24 september! Vi bjuder bland annat på nybakt surdegsbröd och bullar i vårt café. Vi bjuder också på nybakat från våra gästbagare Linn Eriksson och Pernilla Boström, som bakar under fredagen och lördagen. Linn kommer att baka croissanter, vitt matbröd, vetebröd och briocher. Pernilla kommer baka grovt rågbröd samt vetebullar med äppelkompott. Linn och Pernilla har båda tävlat i SM Unga Bagare 2017 där de tog hem andra respektive tredje platsen. Numera tävlar de tillsammans med det svenska juniorbagarlandslaget.

Under söndagen är du välkommen att se och smaka på nybakta tartarer i flera olika smaker, bakade av Jesper Långström, som bland annat är känd från tv. Jesper har en gedigen bagarbakgrund och har bakat i över 30 år i sex olika länder, bland annat i Frankrike där han fick sin utbildning. Jesper jobbar också för Sveriges Bagare och Konditorer rörande allt som hör till utbildningsfrågor.

Vi har självklart också vår egen Bagerikonsulent Mikael Ljunggren på plats, som bland annat bakar stenugnsbakat bröd. Mikael besvarar gärna också frågor kring vår breda maskinpark, varav du bland annat kan se en komplett surdegsutrustning på plats tillsammans med jässkåp, stickugn och däckugn med mera.

På plats finns även vår serviceavdelning. De står till tjänst och förklarar vad det innebär för dig att teckna ett underhållsavtal med Sveba Dahlen och svarar självklart också på frågor kring maskinerna vad gäller service. Under mässdagarna har de också ett fint erbjudande till alla som nytecknar ett underhållsavtal. Med regelbunden service på dina maskiner förlängs livslängden ytterligare!

Samtliga våra säljare är också på plats och har bullat upp med fina mässerbjudanden, som du inte har råd att missa! Går du i inköpstankar eller bara är nyfiken på Sveba Dahlen – passa på att träffa din personliga säljare på plats! De ser fram emot att få träffa dig – välkommen!