Välkommen att besöka oss på GastroNord-mässan! I monter A15:28 visar vi Flexismart 2.0 och våra populära pizzaugnar P-Serien. Det kommer dofta Pizza lång väg! Granne med oss visar Varimixer sina proffsiga vispmaskiner som skapat sig ett gott rykte världen över. Vi sponsrar också Pizza-SM som håller sina tävlingar under samma tak och 26/4 koras en ny Vinnare av Pizza-SM 2018. Det blir med andra ord en folkfest med fokus på smak…

 

Vinnaren av Pizza-SM 2017 var Wisam Gharzoul från Östersund, som tog hem pokalen med motiveringen: ”En fint bakad botten med fyllig och personlig smak. Denna pizza har noga utvalda råvaror i säsong med bra balans och smak. En upplevelse som växer för varje tugga”. Vi kan avslöja att det fanns få likheter med den vanliga traditionella pizzan. Den vinnande pizzan toppades med pumpa, grönkål, mozarella, sidfläsk och rostade mandlar!

 

Till GastroNord kommer intresserade och engagerade besökare från hela mat- och dryckesbranschen för att få inspiration och nya kunskaper. Mässan har utvecklats till en av de viktigaste inom branschen. Här möts delar av dagligvaruhandeln och hela Foodservicebranschen och utbyter erfarenheter och kunskap. Utställande företag säljer, marknadsför och demonstrerar sina produkter och tjänster.