Pizza / Foodservice
Kvalitet som ger flexibilitet
Att motsvara förväntningarna hos cateringbeställare eller restaurang- och hotellgäster handlar om att leverera kvalitet och att inte lämna något åt slumpen. Högklassig utrustning är då en grundläggande förutsättning och det är något som kännetecknar Sveba Dahlens sortiment. För att lyckas inom foodserviceområdet krävs även flexibilitet. Vad och hur mycket som ska bakas kan variera stort från dag till dag. Våra ugnar är därför utvecklade för att enkelt kunna anpassas till olika volymer och olika typer av bakning.
Ugnar
CLASSIC PIZZA OVEN
Classic har alla fördelar du kan önska dig. Tillgodoser behovet av funktionalitet, användarvänlighet och ekonomi. Finns i fyra olika bredder och passar de flesta pizzarestauranger.
Läs mer
High Temp Pizzaugn
Baka napolitansk pizza i High Temp pizzaugn 500°C
Vår nya högtemperatur pizzaugn som gräddar i upp till 500 grader, bakar pizzan på äkta italiensk pizzasten, vilket ger pizzan extra krispig botten.
Läs merDäckugn och pizzaugn N-Serien
Beställ Sveba Dahlens briljanta bänkugn N-Serien direkt online, priset är endast 29 900 SEK. Orderlägg ugnen genom att mejla kontaktuppgifter och antal ugnar till order@sveba.com.
Compact baking brilliance! N-Serien är en liten kombinerad däckugn och pizzaugn som erbjuder samma höga bak-kvalitet som en stor ugn. Ugnen är otroligt flexibel i sitt utförande och bakar stenugnsbakat bröd till pizza och bakverk. Den ringa storleken hindrar den inte ifrån att vara utrustad med ångpaket och värmesystem av högsta kvalitet. Den användarvänliga kontrolpanelen med glasskärm är enkel att rengöra och har en enkel styrning av ugnens funktioner, såsom timer samt över- och undervärme. N-Seriens moderna design, lilla storlek, effektivitet och dess bakegenskapskaper gör att den passar utmärkt som en bänkugn. Brilliant bakning med N-Serien!
Läs merTunnelpizzaugn TurboChef - HhC 2620
Pizzaugnen HhC 2620 (High h Conveyor 2620) har hög värmeöverföring som gör att du kan grädda upp till 100 st pizzor med en diameter om 30 cm per timma. Varmluftsugnen är effektiv men har ändå låg driftkostnad. Den är dessutom helt utan ventiler, då katalysatorn fångar upp och förbränner oset som bildas, vilket innebär att extra ventilation inte krävs för utrymmet där ugnen står. Användningsområdet för HhC 2620 är brett och man kan tillaga allt från pizza till fisk, kycklingvingar och andra maträtter i tunnelugnen. Ugnen har delat band med indviduell drivning för möjlighet att ställa in önskad tillagningstid på banden. Därmed är det lätt att tillaga olika rätter på de olika banden samtidigt.
Läs merButiksugn - TurboChef Eco
Butiksugnen Eco är TurboChefs energisnålaste och mest utrymmesbesparande ugn som klarar det mesta! Utmärkt för bland annat hotellet, caféet, baren, food courten och bensinmacken – endast 40 cm bred och 55 cm djup vilket gör att den får plats på de flesta ställen. Den blir dessutom inte varm på utsidan. Tillagar frukostmackan på bara 1.30 minuter. När Eco blivit varm så stannar värmen kvar i ugnen hela dagen, även om du öppnar luckan med jämna mellanrum. Därmed ger den samma höga resultat gång på gång, hela dagen!
Läs merTunnelpizzaugn TurboChef - HhC 2020
Pizzaugnen HhC 2020 (High h Conveyor 2020) har hög värmeöverföring som gör att du kan grädda upp till 60 st pizzor med en diameter om 30 cm per timma. Varmluftsugnen är effektiv men har ändå låg driftkostnad. Den är dessutom helt utan ventiler, då katalysatorn fångar upp och förbränner oset som bildas, vilket innebär att extra ventilation inte krävs för utrymmet där ugnen står. Användningsområdet för HhC 2020 är brett och man kan tillaga allt från pizza till fisk, kycklingvingar och andra maträtter i tunnelugnen. Ugnen har delat band med indviduell drivning för möjlighet att ställa in önskad tillagningstid på banden. Därmed är det lätt att tillaga olika rätter på de olika banden samtidigt.
Läs merPizzaugn TurboChef Fire
Rustik pizza på experternas vis, varsomhelst - snabbt som elden! Med Fire får du den vedeldade, autentiska och rustika pizzaupplevelsen. Ugnen är trots sin ringa storlek en oerhört kraftfull ugn som tillagar 36 centimeters pizzor av färsk deg på 90 sekunder vid 450°C. Fire tar liten plats och kräver ingen extra ventilation i lokalen och kan därför placeras nästan var som helst utan vare sig typ I- eller typ II-ventilering. Fungerar utmärkt på platser där man har begränsad yta och vill kunna servera snabbt tilltugg - till exempel på barer, pubar, food courts och caféer.
Läs merEl Bandido Panini Press
Med en enkel och intuitiv touchkontroll och en pressmekanism med aluminiumanodiserade paniniplattor ovan och nedan blir El Bandido det självklara valet när man vill ha en effektiv och samtidigt snygg tillagning. Två självständiga motorer för vertikalt cirkulerande luftinsprutning och takmonterat mikrovågssystem värmer upp ugnen och en omrörare garanterar jämn fördelning av luft och mikrovågor. El Bandido har en inbyggd recirkulerande katalysator för UL®-certifierad (KNLZ) ventilfri drift. Ventilkatalysator minskar utsläpp och lukt och filtrerar extern kylluft. Ugnen är stapelbar och kopplas på med en stickpropp, det i kombination med att den är ventilationsfri gör att den går att ställa nästan var som helst. El Bandido levereras med ett smart menysystem med plats för 256 sparade recept och den kan programmeras via USB, smartkort eller WiFi. En LED-timer visualiserar nedräkningen av tillagningens sista 30 sekunder.
Läs merButiksugn - TurboChef Double Batch
TurboChefs Double Batch är en supereffektiv butiksugn för snabbmatsservering över disk, som upptar liten bänkyta. Med Double Batch tillagas enkelt två olika rätter samtidigt i de båda separata däcken. En pizza med en omkrets om ca 40 cm tillagas på endast 3 minuter och får en perfekt gräddad botten med lagom krispighet. Ugnen är utrustad med katalysator som fångar upp och förbränner os och fett från tillagningen, vilket innebär att den är helt ventilationsfri och därför går att placera i de flesta lokaler utan att kräva extra ventilation.
Double Batch har två fristående ugnsrum där varmluft cirkulerar i upp till 80 km/timma, vilket skapar hög värmeöverföring och minskar tillagningstiden. Ugnens fläktar med justerbar hastighet och dess hyllplan, som har viss rörlighet för att luftströmmen inte skall träffa samma yta under hela tillagningstiden och därmed torka ut produkten, ger minimal energiåtgång och hög livsmedelskvalitet utan att det krävs extra ventilation i utrymmet där ugnen står.
Läs merKylbänk
Jäs / Kyl / Frysutrustning
Underbyggt jässkåp
Spara golvyta! D-Seriens underbyggda jässkåp placeras under däckugnen men kan också användas som en separat enhet. Jässkåpet är utrustat med automatisk vattenmatning samt fukt- och temperaturgivare. Passar ej med D-Seriens djupa däckugn eller D4-modeller.
Läs merJässkåp F-Serien
F-Seriens F500 är ett frys / kyl / jässkåp i toppklass! Det är utrustat med den senaste tekniken som förenklar arbetet i bageriet och behandlar degen med största försiktighet - aldrig mer uttorkade eller överjästa degar. Med Dough On Demand-funktionen finns alltid färsk deg redo att gräddas! F500 har noggrant beprövade komponenter och material, vilket ger en energisnål och pålitlig maskin med lång livslängd. Tillsammans med smart kontrollpanel och ergonomisk design, erbjuder skåpet utmärkta resultat under hård belastning i bageriet gång på gång.
Läs merJässkåp / kylskåp F-Serien F200
F-Seriens F200 jäs - kyljässkåp är framtaget för att på en mycket liten yta klara en stor jäs/kyljäskapacitet på bakplåt. Skåpet är energieffektivt med en innovativ ångalstrare som skapar redan kall ånga med hjälp av ultraljud vilket betyder att ångan ej måste kylas. Utrustat med temperatur och fuktgivare, starka material samt komponenter av hög kvalitet som garanterar optimal jäsning samt en lång säker drift. Den ergonomiskt placerade och programmerbara, lättanvända kontrollpanelen gör det enkelt att förbereda din bakning redan dagen före!
Läs merDeghantering
Bullrivare - semi automatisk BDM
Ergonomisk och lättanvänd semi-auotmatisk rundrivare från Glimek som behandlar degen försiktigt och gör helt rundade degrullar. Ett smart och ekonomiskt val för mindre bagerier!
Läs merBAGUETTE LÅNGRULLARE - BM1
En flexibel långrullare för produktion av baguetter och andra typer av bröd
Läs merKavlingsmaskin Rondomat
Kvalingsmaskin från Rondo som ger en perfekt kombination av ergonomi, hygien och prestanda!
Läs merBlandningsutrustning
Vispmaskin AR Varimixer
Pålitlig, robust vispmaskin med kraftig motor och digital panel. Finns i 30, 40, 60, 80 och 100 liters utförande.
Läs merDiskmaskiner
Brödsåg
Övrigt
Rengöring och smörjmedel
Vi tillhandahåller väl beprövade rengöringsmedel och smörjmedel som vi själva har testat ut som gör det enkelt att underhålla din utrustning.
Med dessa medel får du möjligheterna att hålla dina ugnar och maskiner rena och snygga. Dessutom så ökar du livslängd på lager genom att rutinmässigt göra rent och smörja upp lager och glidytor.
Läs merPlåtar
Pizzaformar
Pizzaformar som är speciellt utformade och testade för våra pizzaugnar för ett optimalt bakresultat.
Läs mer