Industribageri
Pålitlig kapacitet
För industribagerier är kontinuitet ett nyckelord. Dag efter dag ska produktionskapaciteten vara hög och driftsstörningarna måste vara reducerade till ett minimum. I slutändan är effektiviteten till stor del beroende av hur anläggningen är utformad.
Eftersom våra olika kunder har sina egna önskemål och förutsättningar, har Sveba-Dahlen blivit specialister på att skräddarsy energieffektiva lösningar till varje enskilt industribageri. Grunden utgörs dock alltid av produkter som är designade för att klara kontinuerlig produktion, och som består av noggrant utvalda material och komponenter.
Industriugnar
Tunnelugn eluppvärmd
Sveba Dahlens tunnelugnar är mycket energieffektiva, flexibla och användarvänliga.
Läs merIndirekt gasuppvärmd tunnelugn
Våran indirekt eldade gastunnelugn erbjuder en unik flexibilitet och kan producera så gott som alla typer av produkter.
Läs merTUNNELUGN ELUPPVÄRMD
Sveba Dahlens tunnelugnar är mycket energieffektiva, flexibla och användarvänliga.
Läs merJäs / Kyl / Frysutrustning
Tunnel & vaggjäs
Sveba-Dahlen har över 40 års erfarenhet av att tillverka jäsbanor, all jäsutrustning anpassas till ugnskapaciteten
Läs merJässkåp F-Serien
F-Seriens F500 är ett frys / kyl / jässkåp i toppklass! Det är utrustat med den senaste tekniken som förenklar arbetet i bageriet och behandlar degen med största försiktighet - aldrig mer uttorkade eller överjästa degar. Med Dough On Demand-funktionen finns alltid färsk deg redo att gräddas! F500 har noggrant beprövade komponenter och material, vilket ger en energisnål och pålitlig maskin med lång livslängd. Tillsammans med smart kontrollpanel och ergonomisk design, erbjuder skåpet utmärkta resultat under hård belastning i bageriet gång på gång.
Läs merKlimatorenhet F-Serien F100
F-Seriens jäsrumsklimator F100 ger en optimal kontroll av luftfuktighet och temperatur i både befintliga jäsrum och utrymmen som görs om till jäsrum. F100 är tillverkad av rostfritt stål och är utrustad med ett speciellt elektroniskt ångsystem för hållbar och pålitlig drift.
F100 erbjuder möjligheten att utöka jäsningskapaciteten genom att sammankoppla så mycket som fyra enheter, utveckla i takt med att verksamheten och produktionen ökar. Optimal jäsning på ett smart och ekonomiskt sätt!
Brödlinjer
Brödlinje 450 - Upp till 4500 degbitar/timme
Glimek brödlinje 450 består av stabila maskiner som utformats för att användas utan avbrott för konsekvent resultat, och tillverkas av högkvalitativa material för bästa resultat inom deghantering och bak. Brödlinjen har en kapacitet på upp till 4500 bitar/timmen i viktspannet 100-1500 gram och justerbar vilotid. Brödlinjen sparar arbete och de stryktåliga maskinerna med dess högkvalitativa komponenter hanterar degen varsamt för perfekt deg och bakresultat!
Läs merDeghantering
Grythiss - BL
Stabil grythiss med tippfunktion. Lyftkapacitet upp till 600 kg. (avtagbar gryta inklusive deg). Möter upp CE säkerhetskrav. Finns som hög och låg modell.
Läs merDegavvägare SD300
Automatisk 1- eller 2-kammars degavvägare. Kraftig konstruktion för hög produktionshastighet.
Läs merKonisk rundrivare - CR360
Ytterst effektiv och tillförlitlig rundrivare från Glimek för produktion av rundrivna degbitar.
Läs merDeghiss Cup Elevator - CE500
Taktande vertikal deghiss för transport av degbitar från rundrivaren och upp till vilbanan. En kraftfull elevator för användning i industribagerier.
Läs merLÅNGRULLARE - MO881
MO-881 är en långrullare som är utvecklad för att klara industriell tillverkning. Tre valshuvuden, upprullningsnät och dubbla tryckbrädor.
Läs merOljefri Degavvägare VV3000
Oljefri degavvägare med hög kapacitet, upp till 3000 bitar per timma och ett viktspann mellan 50 till 1500 gram.
Degavvägaren har hög viktprecision och klarar av glutenfria degar, rågdegar och degar med hög vattenhalt (45-80%).
Medför ett renare bageri och enkel rengöring.
Konisk Rundrivare CR600 - upp till 6000 bitar/timme
En flexibel konisk rundrivare för alla slags bagerier som passar för de flesta degtyper.
Med två separat ställbara rundrivningssektioner som fördelar degen för perfekt rundrivning och bästa resultat.
Konisk Rundrivare CR400 - upp till 4000 bitar/timme
Formar och behandlar varsamt degen till perfekta runda degbollar som är redo för jäsning. Rundrivaren passar alla slags bagerier och lämpar sig för de flesta degtyper. Den specialutformade konan är behandlad med en ytbeläggning som hindrar degen från att fastna och medför perfekt rundrivning och enkelt underhåll.
Läs merVilskåp med transferbox - IPP
Ett av de mest flexibla vilskåpen på marknaden. IPP vilskåp är moduluppbyggt och kan anpassas enligt önskemål.
Läs merFörlängning långrullare - MO211
Extra enhet långrullare som rullar åt motsatt håll. På så sätt rätas degen ut till en rak lång rulle. Du får inga bananformade degbitar.
Läs mer
Blandningsutrustning
DEGBLANDARE MED FARBAR GRYTA - SM MAG-R
Finns i olika storlekar, samtliga med farbara grytor. Stabila, tillförlitliga och lätthanterliga blandare för alla typer av bagerier. Manuell, halvautomatisk eller automatisk funktion för styrning av låg respektive hög hastighet. Extra grytor kan beställas.
Läs merBjörn industriell vispmaskin - Ergo
En mycket kraftull och lättarbetad vispmaskin med hög kapacitet
Läs mer