Pizzaugn P-Serien

Pizzaugnar för alla typer av professionella pizzabagare!

Pizzaugnar i P-Serien från Sveba Dahlen sätter en ny standard inom pizzabakning. Ugnarna är mycket välisolerade och ger både välfördelad värme i ugnsrummet och god ekonomi. En pålitlig lösning som alltid levererar perfekt resultat även när trycket på bakningen är som högst!

 

Funktioner och Fördelar

 • Energieffektiv och välisolerad pizzaugn med jämn värmefördelning. 
  Den nya generationen pizzaugnar.
 • Turbofunktion.
  Värmer snabbt upp ugnen till den satta temperaturen.
 • Kontrollpanel.
  Gör ugnen både energieffektiv och enkel att använda.
 • Dörr med härdat glas.
  Håller värmen inuti ugnsrummet. Gör det enkelt att övervaka bakningen.
 • Kraftig isolering.
  Gör att värmen stannar inuti ugnen. Energieffektivt och kostnadsbesparande.
 • Fjäderbelastat gångjärn.
  Enkel att öppna.
 • Kraftiga ben med låsbara hjul. P200 har justerbara ben 82-120 mm som standard. 
  Håller ugnen stilla men kan rullas iväg vid behov.
 • Effektiv och värmeresistent halogenbelysning.
  Ger vitare och mer intensiv arbetsbelysning än vanliga standardlampor.
 • Utdragbar hylla med integrerade kantiner. Hyllan är utrustad med en stopmekanism som standard.
  Lagra ingredienser som används ofta.
 • SD-Touchpanel med bakningstimer (option)
  Enkel att använda, förstå och programmera.
 • Max baktemperatur 350°C.

Standardmodellen inkluderar imkåpa, två utdragbara hyllor, Standard Digital panel, ben och länkhjul. 

Ladda ned

 

 

Nyckelfunktioner

P-Seriens standardpanel är framtagen speciellt för våra pizzaugnar, panelen är extremt användarvänlig med enkla och logiska symboler. Med inställningsmöjligheter av över-, under- och frontvärme så kan ugnen ställas in optimalt.
SD-Touchpanelens unika användargränssnitt är särskilt framtaget för pizzaugnar. Hanteringen är enkel och panelen ställs in för avancerad eller förenklad användning. Förenklad har tre förinställda lägen baserade på trycket på beställningarna. Med avancerad inställning görs istället alla justeringar manuellt. Panelen har även veckoschema med möjlighet att programmera samtliga dagar.
Vill du ge din ugn ett markant lyft i design och funktionalitet väljer du vårt Premiumpaket. Det är ett exklusivt utrustningspaket med specialutformad, svart matt imkåpa som kombineras med orange plåtprofil. Imkåpan samlar effektivt upp ånga och varmluft när dörren öppnas. Imkåpan ger ett mer exklusivt uttryck som förstärks ytterligare med en praktisk, snygg och utdragbar arbetshylla med integrerade kryddburkar. Under ugnen finns två stabila utdragbara hyllplan, varav det översta är försett med praktiska skålar. Hyllorna fungerar perfekt som avlastningsyta och här kommer du lätt åt exempelvis kryddor och olja. I premiumpaketet ingår även SD-Touchpanelen som bidrar till att ytterligare höja den moderna funktionaliteten och framtoningen hos ugnen. SD-Touchpanelens unika användargränssnitt är särskilt framtagen för pizzaugnar. Hanteringen är enkel och panelen ställs in för avancerad eller förenklad anvädning. Förenklad har tre förinställda lägen baserade på trycket på beställningarna i restaurangen. Med avancerad inställning görs istället alla justeringar manuellt. Panelen har även veckoschema med möjlighet att programmera samtliga dagar.
Under ugnen finns två stabila utdragbara hyllplan med skålar. De fungerar perfekt som avlastningsyta och här kommer du lätt åt exempelvis kryddor och olja.
Enkel öppning och stängning med den gedigna luckkonstruktionen som är försedd med bra hjälpfjädring. De rostfria, blästrade handtagen hålls svala och ger ett behagligt grepp.
Ugnens isolerande egenskaper har betydelse för arbetsmiljön. Glasens värmereflekterande ytskikt till en svalare arbetsplats.
P-Serien är mycket välisolerad och utrustad med dubbla härdade glas och dubbla temperaturgivare. Därmed stannar värmen kvar inne i ugnen och temperaturen blir jämn i ugnsutrymmet. Resultatet blir både lägre energikostnader och ett bättre bakresultat samt en behagligare arbetsmiljö!