Bakon Food Equipment – Innovators in pastry

Sveba Dahlen är i Sverige återförsäljare för ett brett sortiment av agenturprodukter för att kunna erbjuda en komplett kvalitetsutrustning vid uppstart eller uppdatering av ditt bageri. Idag vill vi lyfta fram ett av de varumärkena, Bakon Food Equipment – Innovators in pastry

Bakon grundades 1986 i ‘s-Heerenhoek, en liten by utanför den nederländska staden Goes. Det började med en gelémaskin och i takt med antalet anställda växte också företagets maskinbank och idag hittar du Bakons maskiner över hela världen.Bakon Food Equipment designar och producerar maskiner för geléspray till tårtor och bakverk, depositors för att fylla en bestämd mängd kräm, smet eller liknande i portionsförpackningar samt olika skärmaskiner för industriella konfektyrtillverkare, detaljhandeln och traditionella bagerier. Deras maskiner är väl beprövade och som förenklar din vardag.

En favorit ur Bakons sortiment är Jelly Easy gelémaskiner för glasyr på tårtor och bakverk. Läs mer här. 

Några andra favoriter ur Bakons maskinbank är:

Depositors BD3, BD5, BD7 och BD9 för att fylla bestämd mängd krämer, sockerkakssmet och liknande direkt från blandningskärl till behållare på er maskin.

Transferpump för att fylla krämer och liknande direkt från blandningskärl i behållare.

Ultrasonic skärmaskin för frysta och känsliga produkter som tårtor, pajer och bakverk. Klarar till och med produkter bakade i formar.

Läs mer om Bakons maskiner här.