Jeros – Smarter Thinking, Smarter Solutions

Sveba Dahlen är i Sverige återförsäljare för ett brett sortiment av agenturprodukter för att kunna erbjuda en komplett kvalitetsutrustning vid uppstart eller uppdatering av ditt bageri.

Idag vill vi lyfta fram ett av de varumärkena, Jeros – Smarter Thinking, Smarter Solutions

JEROS är ett danskt företag med mer än 55 års erfarenhet och kunskap inom tillverkning av diskmaskiner, tunneldiskmaskiner och plåtskrapningsmaskiner för livsmedelsindustrin samt detaljhandeln; bagerier, konditorier, slakterier, hotell- och restaurang, foodservice, industrikök etc.

JEROS är ett företag som kännetecknas av hög kvalitet, ett brett sortiment av produkter och kundanpassade lösningar.

Storsäljare ur Jeros sortiment

Diskmaskin modell 9110

Diskmaskin modell 9110 – Passar till små och mellanstora bagerier där det finns liten yta men stort behov av diskmöjligheter.

Maskinen har två roterande disk- och sköljarmar som säkerställer bästa möjliga spridning av vattnet vilket ger ett optimalt resultat. Vid framtagandet av maskinen har stort fokus lagts på hygien, ekonomi, miljö och enkel rengöring.

Läs mer om diskmaskinen här.

För brödbackar har Jeros en effektiv tunneldiskmaskin som både diskar och sköljer backarna.

Backdiskmaskin modell 200, 200 XL och 300

Jeros backdiskmaskin finns i tre modeller (200, 200 XL och 300) - diskmaskinen rengör backar, bakplåt, verktyg, grytor mm effektivt. Maskinen är mycket flexibel vilket gör att den passar både stora och små verksamheter. Det fordras inte att man sorterar det som ska diskas i storleksordning vilket höjer maskinens kapacitet.

Läs mer här.

Plåtskrapningsmaskin

Jeros är också känt för sina högkvalitativa plåtskrapningsmaskiner som rengör bakplåtar effektivt. Maskinerna finns för alla storlekar av plåt, där vissa modeller även oljar in plåtarna.

Flaggskeppsmaskinerna 9014 och 9015 är tillverkade av rostfritt stål och har enkelt urtagbara borstar för enkel rengöring. För industribruk med stora kvantiteter av bakplåt finns en helautomatisk modell som matar in, rengör och lägger de rengjorda plåtarna på en vagn.

Vill du veta mer om Jeros, klicka här.