Mimac – Machines for biscuits and pastry making.

Sveba Dahlen är i Sverige återförsäljare för ett brett sortiment av agenturprodukter för att kunna erbjuda en komplett kvalitetsutrustning vid uppstart eller uppdatering av ditt bageri.

Idag vill vi lyfta fram ett av de varumärkena, Mimac – Machines for biscuits and pastry making.

MIMAC ITALIA S.R.L., grundat 1987, är ett företag specialiserat på tillverkning av droppmaskiner för konfektyrindustrin. Det är ett välkänt varumärke över hela världen tack vare den höga kvaliteten och tillförlitligheten för deras produkter.

Mimac utvecklar sina maskiner, elektronik och mjukvara internt och producerar allt i Italien.

En av Mimacs maskiner som Sveba Dahlen erbjuder är kakmaskinen Mimac Suprema. Det är en mångsidig kakmaskin med ett stort användningsområde så som spritsade eller trådavskurna kakor, fyllning av muffins, Budapestbottnar och sockerkaka med mera.

Läs mer om Suprema här.

Andra exempel på kakmaskiner i sortimentet är:

Mimac Babydrop

Även fast formatet är litet på denna kakmaskin så är kapaciteten stor. Eftersom det finns en mängd olika tyllar och spritsmunstycken så är floran av produkter man kan tillverka mycket varierande.

Läs mer här.

Kakmaskin Mimac Double  - Mimacs mest mångsidiga maskin hittills

Genom att Doble är utrustad med dubbla trattar, en för styvare degar och en för lös fyllning, kan man tillverka de flesta typer av kakor. Både kubbade och spritsade kakor, med eller utan fyllning.

Maskinen kan dessutom utrustas med verktyg för att tillverka Budapestbottnar och sockerkaksbottnar.

Läs mer här. 

Vill du läsa mer om vad Mimac har att erbjuda så klicka här.