Sveba Connect - Nu lanserar vi ett recept för mer lönsam bakning

Nu lanserar vi ett recept för mer lönsam bakning!

Att lyckas med sin bakning handlar om mer än att bara kunna baka gott bröd. Det gäller också att göra vägen från deg till väldoftande bröd så enkel, effektiv och lönsam som möjligt. Det är här Sveba Connect kommer in i bilden. Det är en molnbaserad tjänst som ger dig helt unik överblick och kontroll över dina ugnar – du kan hantera och följa dem var du än är, när du än vill och från den tekniska plattform som passar dig bäst. Dessutom i realtid!

Med Sveba Connect är det enkelt att ladda upp, distribuera och dela recept, både sådana som handlar om ugnens inställningar, men också bakrecept, till alla dina uppkopplade ugnar och till andra användare. Med molntjänsten är det smidigt att kontinuerligt uppdatera mjukvara enkelt, säkert och samtidigt – med ett enda klick! Systemet samlar också in driftinformation och data från dina ugnar vilket hjälper dig att hålla koll på till exempel energiförbrukning, kapacitet och serviceåtgärder.

Välkommen till Sveba Connect – framtidens recept för såväl lönsam bakning som välsmakande bröd!

Alla som registrerar sig som prenumerant av tjänsten före 31/12/2018 erhåller 2019 gratis. Därefter debiteras prenumerationen årligen med en fast summa per uppkopplad panel. Alla ugnar med Sveba Dahlen SD-Touchpanel från 2012 och framåt kan anslutas.