Sveba Dahlen blir återförsäljare för varumärket TurboChef!

Med de amerikanska och ventilationslösa snabbmatsugnarna utökar vi nu vårt erbjudande till den svenska Fastfood-marknaden. Till en början erbjuder vi fyra olika typer av ugnar från det etablerade varumärket.

TurboChef Technologies har sedan 1991 banat väg för snabb matlagning. Med innovation och yttersta prestanda i åtanke har företaget omdefinierat effektivitet av matlagning genom att designa ugnar som är mångsidiga, användarvänliga och energieffektiva. Varumärket TurboChef är ett innovativt och internationellt etablerat varumärke med sina rötter i snabbmatens hemland, USA. Det är därför inte så konstigt att företaget ligger i framkant vad gäller ny design och teknik för just snabbmatsugnar.

Lanseringen sker i Sveba Dahlens monter, C12, den 30-31 januari på Fastfood & Café, Kistamässan och innefattar högkvalitetsugnar som alla är enkla att lära sig att använda. Det är den effektiva tunnel- och varmluftsugnen HhC 2020 som gräddar upp till 60 styck pizzor per timma, tvåvåningsugnen Double Batch som är en perfekt ugn för snabbmatsservering över disk, färgstarka Fire som ger en extra touch till pizzorna med en rustik hemmakänsla och som bakar i upp till 450C samt bänkmodellen Eco med en bredd om bara 409 mm, som därmed passar i de flesta utrymmen. Samtliga ugnar har TurboChefs fina kvalitet, gräddar energieffektivt och snabbt samt är enkla att använda och prisvärda att äga. Double Batch och Eco går dessutom att få uppkopplade mot molntjänsten Middleby Connect.

Mikael Lundahl, försäljningschef på Sveba Dahlen berättar:
För oss är dessa ventilationslösa ugnar ett bra komplement till vårt ordinarie Foodservice-sortiment. I och med att ingen extern ventilation krävs kan man i princip placera ugnen var som helst. Ugnarna är också av mindre storlek vilket ger större valmöjlighet för kunden. Man kan dessutom tillaga de flesta maträtter i ugnarna som även det ger stor frihet till mindre butiker.

Läs mer om ugnarna här: 
HhC 2020
Double Batch
Fire
Eco