Turbochef – Built for speed throughput versatility

Sveba Dahlen är i Sverige återförsäljare för ett brett sortiment av agenturprodukter för att kunna erbjuda en komplett kvalitetsutrustning vid uppstart eller uppdatering av ditt bageri. Idag vill vi lyfta fram ett av de varumärkena, Turbochef – Built for speed throughput versatility.

Sedan starten 1991 har TurboChef varit banbrytande i branschen för snabb matlagning. Med innovation och högsta prestanda i åtanke har TurboChef omdefinierat tillagningseffektiviteten genom att designa snabba ugnar som är mångsidiga, användarvänliga och sparar energi. TurboChefs ugnar lagar maten snabbare och ger ett mer konsekvent resultat utan att kompromissa med kvaliteten.

Vill du veta mer om Turbochef, klicka här.

Här hittar du några av alla de artiklar vi erbjuder från Turbochef. 

ECO

Ventilationsfri butiksugn i litet format - endast 409 mm bred. Ugnen är trots sin storlek kraftfull, men ändå energisnål och effektiv då den bevarar värmen inuti ugnen hela dagen, även när man öppnar luckan. Eco-ugnen värmer en perfekt toast på cirka 60 till 90 sekunder.

 Läs mer här. 

Tunnelugnen HhC2620

Allt fler upptäcker tunnelugnen HhC2620. Supersnabb och ventilationsfri tunnelpizzaugn som gräddar en pizza med varmluft på cirka två till tre minuter och kan leverera upp till 100 pizzor i timman. Utbyggnadsbar med upp till tre moduler för största kapacitet. tunnelugnen HhC finns i tre storlekar: 1618, 2020 och den största som är 2620.

Läs mer här.