Välkommen till vår monter B07 på Fastfood & Café!

I slutet på januari ses vi på Fastfood och Café, Nordens största Café och Restaurangmässa på Malmömässan i Malmö.

Vi kommer självklart vara på plats med ett kunnigt och mycket skickligt team av säljare och pizzabagare!

I monter B:07 kommer vi demonstrera och visa upp vår senaste innovation, High Temp Pizzaugn. Vår nya högtemperatur pizzaugn som gräddar i upp till 500 grader och bakar pizzan på äkta italiensk pizzasten, vilket ger pizzan extra krispig botten. Med en High Temp 500°C pizzaugn kan du byta pizzakoncept över en natt och möta kundernas efterfrågan på den exklusiva napolitanska pizzan.

Vi kommer också att visa vad snabbmatsugnar från Turbochef går för. Det är den effektiva tunnel- och varmluftsugnen HhC 2020 som gräddar upp till 60 stycken pizzor per timma, tvåvåningsugnen Double Batch som är en perfekt ugn för snabbmatsservering över disk samt bänkmodellen Eco med en bredd om bara 409 mm, som därmed passar i de flesta utrymmen. Vi kommer också visa en av TurboChefs senaste nyheter, El Bandido, som använder patenterad teknik och är den första snabbugnen som både fungerar som paninipress med hög hastighet och kvalitet, och samtidigt kan användas för snabb tillagning av livsmedel som inte pressas. Paninipressen aktiveras externt så att operatören själv väljer om en produkt ska pressas. Samtliga ugnar har TurboChefs fina kvalitet, gräddar energieffektivt och snabbt samt är enkla att använda och prisvärda att äga. Double Batch och Eco går dessutom att få uppkopplade mot molntjänsten Middleby Connect.

Förutom de fina snabbmatsugnarna kommer det även finnas degblandare från Varimixer på plats; en Kodiak 20 bordsmodell.

Vi kommer självklart erbjuda smakprover, tillagade i våra ugnar - bakat av Riccardo Birghillotti, Årets Pizzakock 2018 i Pizza Champions Cup och bäst från Norden i European Pizza Championship som hölls i London i november 2019.

Kom förbi monter B:07och få ovärderliga tips av proffs som använder ugnarna dagligen. Hur lyckas man med den napolitanska pizzan? Hur skall man göra för att effektivisera arbetet? Och självklart, njut av ett smakprov av högsta klass!

För fribiljetter till mässan, klicka här!