Artiklar / Evenemang

Fastfood & Café Malmö framflyttad till 19–20 oktober 2022

19 november, 2021

Fastfood & Café & Restaurang Expo på Malmömässan har på grund av rådande Covid-läge och restriktioner blivit framflyttad till 19–20 oktober 2022.

Självklart kommer vi vara på plats med en monter fylld med snabbmatsugnar, pizzaugnar, kombinationsugnar och blandningsutrustning av högsta kvalitet!
Så missa inte att besöka Sveba Dahlens monter E:03!
Här finns mer information om vad som visas i vår monter: https://www.ffcr-malmo.com/exhibitor/sveba-dahlen-ab/

Läs mer

Kasper Kleihs, Årets Konditor 2021!!

15 november, 2021

Det blev alltså Kasper Kleihs från Ullared tog hem guldmedaljen i Årets Konditor 2021, tillika svenska mästerskapen för professionella konditorer. Utifrån temat Fenomen tolkade Kasper sin tårta, tallriksdessert och bakelser med stor inspiration från olika väderfenomen, från lugnet före stormen till full storm och cyklon. Ett spektakulärt succékoncept blandat med imponerande hantverksskicklighet fick juryn på fall. Tävlingen avgjordes inför publik och via livesändning från Stockholmsmässan under fredagen.

Läs mer

Kasper Kleihs är Årets Konditor 2021!!

12 november, 2021

STORT GRATTIS Kasper Kleihs - Årets Konditor 2021!!!

Vi vill också gratulera samtliga tävlande och inolverade för en väl genomförd tävling, fantastiska bakverk, presentationer och prestationer!

Kasper Kleihs som bor i Sundbyberg och arbetar på Etoile i Stockholm tolkade temat fenomen på ett strålande sätt och tog hem titeln årets konditor 2021!

Läs mer

Följ finalen i Årets Konditor live här!

12 november, 2021

Finalen av Årets Konditor är igång och det rafflande avgörandet går att följa live här: https://www.youtube.com/watch?v=RxKZMa_FkME

Sveba Dahlen är stolt huvudsponsor av tävlingen och önskar samtliga finalister lycka till!

 

Finalister i årets konditor 2021 är:

Läs mer

Skolmästerskapen i bageri och konditori 2022!

20 oktober, 2021

Som stolt sponsor av Skolmästerskapen i bageri är vi glada att annonsera att anmälan nu öppen för 2022 års Skolmästerskap i bageri och konditori!
Ett strålande tillfälle för skolan och alla duktiga elever att visa upp sig. Passa på att visa upp er och profilera er genom att använda lokalmedia inför och efter tävlingen.

Tävlingen kommer att gå av stapeln den 15 mars, med förberedelser den 14 mars 2022 på Ester Mosessons gymnasieum i Göteborg. Tävlingen arrangeras av Sveriges bagare & konditorer i samarbete med Ester Mosessons gymnaium, Sveba Dahlen, KåKå och Nord Mills.

Läs mer

Äntligen dags för bagerimässa! Välkommen till Bake On Malmö 30 oktober.

13 oktober, 2021

Nu är det äntligen dags för mässa! Välkommen till BAKE ON bagerimässa i Malmö den 30 oktober 2021.

SBK distrikt Syd bjuder in till BAKE ON och äntilgen får vi möjlighet att träffas igen och Sveba Dahlen kommer självfallet finnas på plats. Vi ser mycket fram emot att träffa er alla igen och kunna prata, skratta, diskutera och inspirera för framtiden.

Läs mer

Smålands Pizzamästerskap avgörs 11 september!

07 september, 2021

Sveba Dahlen sponsrar! Lördagen den 11 september är det dags att kora Smålands bästa pizzabagare! Cirka 20 tävlande pizzerior från Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län deltar i denna spännande uppgörelse. Varje lag ska baka och namnge två pizzor: en småländsk och en vegetarisk. De tävlande har med sig sin egen deg och tomatsås som ska kompletteras med småländska råvaror som finns på plats. Tanken är att visa på de fantastiska råvaror och producenter som finns i Småland och samtidigt lyfta och hylla de småländska pizzabagarna med en pizzatävling som ligger helt rätt i tiden.

Läs mer

LANSERING - Elektrisk pizzaugn High Temp NU med 2 däck!

01 september, 2021

Nu lanserar vi den elektriska högtemperatursugnen High Temp pizzaugn med två däck! Med två högtemperatursdäck maximeras effektiviteten utan att ta upp extra golvyta i restaurangen. Med Sveba Dahlens 500°C High Temp pizzaugn går det att byta pizzakoncept över en natt och möta kundernas efterfrågan på den exklusiva napolitanska pizzan. Det går självklart bra att värma och tillaga annat i ugnen såsom lavash-bröd, tunnbröd, pitabröd, lasagne och mycket annat.

Läs mer

Pizzaugn Beyond Black - Lansering 16 augusti!

06 augusti, 2021

Beyond Black - Låt mörkret lysa upp din restaurang!

Nu lanserar vi Beyond Black, en designserie för pizzaugn P-Serien som tar din restaurant till nya höjder. Den nya uppdaterade designen är inte bara iögonfallande utan också funktionell! Ugnen är tillverkad i svart rostfritt stål med Anti-fingerprint beläggning som skyddar ytan mot fettfläckar och smuts. Ytan är dessutom extra enkel att rengöra.

Läs mer

Dags för Smålands Pizzamästerskap!

02 augusti, 2021

Lördagen den 11:e september skall Smålands bästa pizzabagare att utses i Smålands Pizzamästerskap. Tävlingen kommer att äga rum i samband med evengemanget MAT2021 i Växjö.
Deltagarna driver pizzerior eller restauranger i Småland som har pizza på menyn. Det kommer vara ca 20 tävlande pizzerior från Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län med upp till två deltagare per lag.

Läs mer