Butiksbageri
Behåll tempot - spara energi
En dagligvarubutik har en strid ström av kunder och tempot är ofta högt. Bageridelen är inget undantag och här handlar det inte bara om sälja bröd och bakverk. Lika viktigt är att skapa ett koncept som samspelar med butikens förutsättningar och övriga utbud. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi vara med och utforma det koncept som passar bäst. Vi erbjuder energieffektiva lösningar som ger en optimal bakprocess, vilket är till nytta för både butiken och för dess kunder.
Ugnar
Tunnelpizzaugn TurboChef - HhC 2020
Pizzaugnen HhC 2020 (High h Conveyor 2020) har hög värmeöverföring som gör att du kan grädda upp till 60 st pizzor med en diameter om 30 cm per timma. Varmluftsugnen är effektiv men har ändå låg driftkostnad. Den är dessutom helt utan ventiler, då katalysatorn fångar upp och förbränner oset som bildas, vilket innebär att extra ventilation inte krävs för utrymmet där ugnen står. Användningsområdet för HhC 2020 är brett och man kan tillaga allt från pizza till fisk, kycklingvingar och andra maträtter i tunnelugnen. Ugnen har delat band med indviduell drivning för möjlighet att ställa in önskad tillagningstid på banden. Därmed är det lätt att tillaga olika rätter på de olika banden samtidigt.
Läs merPizzaugn TurboChef Fire
Rustik pizza på experternas vis, varsomhelst - snabbt som elden! Med Fire får du den vedeldade, autentiska och rustika pizzaupplevelsen. Ugnen är trots sin ringa storlek en oerhört kraftfull ugn som tillagar 36 centimeters pizzor av färsk deg på 90 sekunder vid 450°C. Fire tar liten plats och kräver ingen extra ventilation i lokalen och kan därför placeras nästan var som helst utan vare sig typ I- eller typ II-ventilering. Fungerar utmärkt på platser där man har begränsad yta och vill kunna servera snabbt tilltugg - till exempel på barer, pubar, food courts och caféer.
Läs merDÄCKUGN DJUP - D-SERIEN
D-serien finns också i en specialmodell med dubbel djup för extra kapacitet. Dubbeldjup finns i en bredd och är anpassningsbar till alla typer av bageier och de flesta bakningsprodukter.
Läs mer
Butiksugn - TurboChef Double Batch
TurboChefs Double Batch är en supereffektiv butiksugn för snabbmatsservering över disk, som upptar liten bänkyta. Med Double Batch tillagas enkelt två olika rätter samtidigt i de båda separata däcken. En pizza med en omkrets om ca 40 cm tillagas på endast 3 minuter och får en perfekt gräddad botten med lagom krispighet. Ugnen är utrustad med katalysator som fångar upp och förbränner os och fett från tillagningen, vilket innebär att den är helt ventilationsfri och därför går att placera i de flesta lokaler utan att kräva extra ventilation.
Double Batch har två fristående ugnsrum där varmluft cirkulerar i upp till 80 km/timma, vilket skapar hög värmeöverföring och minskar tillagningstiden. Ugnens fläktar med justerbar hastighet och dess hyllplan, som har viss rörlighet för att luftströmmen inte skall träffa samma yta under hela tillagningstiden och därmed torka ut produkten, ger minimal energiåtgång och hög livsmedelskvalitet utan att det krävs extra ventilation i utrymmet där ugnen står.
Läs merKombinationsugn - Flexismart 2.0
Kombinationsugnen Flexismart 2.0 är perfekta alternativet för bagerier eller annan verksamhet med lite utrymme. Även om ugnen tar lite plats så är bakningsvolymen stor med fantanstiskt resultat, tack vare det roterande sticket och den nya ångsystemet. Välj mellan sex olika modeller, med eller utan jässkåp och däckugn.
Läs mer
Tunnelpizzaugn TurboChef - HhC 2620
Pizzaugnen HhC 2620 (High h Conveyor 2620) har hög värmeöverföring som gör att du kan grädda upp till 100 st pizzor med en diameter om 30 cm per timma. Varmluftsugnen är effektiv men har ändå låg driftkostnad. Den är dessutom helt utan ventiler, då katalysatorn fångar upp och förbränner oset som bildas, vilket innebär att extra ventilation inte krävs för utrymmet där ugnen står. Användningsområdet för HhC 2620 är brett och man kan tillaga allt från pizza till fisk, kycklingvingar och andra maträtter i tunnelugnen. Ugnen har delat band med indviduell drivning för möjlighet att ställa in önskad tillagningstid på banden. Därmed är det lätt att tillaga olika rätter på de olika banden samtidigt.
Läs merButiksugn - TurboChef Eco
Butiksugnen Eco är TurboChefs energisnålaste och mest utrymmesbesparande ugn som klarar det mesta! Utmärkt för bland annat hotellet, caféet, baren, food courten och bensinmacken – endast 40 cm bred och 55 cm djup vilket gör att den får plats på de flesta ställen. Den blir dessutom inte varm på utsidan. Tillagar frukostmackan på bara 1.30 minuter. När Eco blivit varm så stannar värmen kvar i ugnen hela dagen, även om du öppnar luckan med jämna mellanrum. Därmed ger den samma höga resultat gång på gång, hela dagen!
Läs merJäs / Kyl / Frysutrustning
Jässkåp Smartbox
Jässkåp - Smartbox är framtaget för att på en mycket liten yta klara en stor jäs/kyljäskapacitet på bakplåt. Den programmerbara panelen gör det enkelt att förbereda din bakning redan dagen före!
Läs merKLIMATORENHET -FCC
Sveba Dahlens jäsrumsklimator FCC ger en optimal kontroll av luftfuktighet och temperatur i både befintliga jäsrum och utrymmen som görs om till jäsrum. FCC är tillverkad av rostfritt stål och är utrustad med ett speciellt elektroniskt ångsystem för hållbar och pålitlig drift.
Läs merUnderbyggt jässkåp
Spara golvyta! D-Seriens underbyggda jässkåp placeras under däckugnen men kan också användas som en separat enhet. Jässkåpet är utrustat med automatisk vattenmatning samt fukt- och temperaturgivare. Passar ej med D-Seriens djupa däckugn eller D4-modeller.
Läs merF-Serien F500 frys- / kyl- / jässkåp - Alltid ett pålitligt jäsresultat!
F-Seriens F500 är ett frys / kyl / jässkåp i toppklass! Det är utrustat med den senaste tekniken som förenklar arbetet i bageriet och behandlar degen med största försiktighet - aldrig mer uttorkade eller överjästa degar. Med Dough On Demand-funktionen finns alltid färsk deg redo att gräddas! F500 har noggrant beprövade komponenter och material, vilket ger en energisnål och pålitlig maskin med lång livslängd. Tillsammans med smart kontrollpanel och ergonomisk design, erbjuder skåpet utmärkta resultat under hård belastning i bageriet gång på gång.
Läs merDeghantering
Grythiss - BL
Stabil grythiss med tippfunktion. Lyftkapacitet upp till 600 kg. (avtagbar gryta inklusive deg). Möter upp CE säkerhetskrav. Finns som hög och låg modell.
Läs merKonisk rundrivare - CR360
Ytterst effektiv och tillförlitlig rundrivare från Glimek för produktion av rundrivna degbitar.
Läs merLÅNGRULLARE - MO300
Den ursprungliga skandinaviska långrullaren för limpor, baguetter, bullar eller rundbröd/pizzor. Uppfällbar tryckbräda för enkel rengöring.
Läs merBAGUETTE LÅNGRULLARE - BM1
En flexibel långrullare för produktion av baguetter och andra typer av bröd
Läs merBullrivare - semi automatisk BDM
Ergonomisk och lättanvänd semi-auotmatisk rundrivare från Glimek som behandlar degen försiktigt och gör helt rundade degrullar. Ett smart och ekonomiskt val för mindre bagerier!
Läs merELEKTRONISK BULLRIVARE - BDE
Elektronisk bullrivare för delning och rivning av degbitar i jämnstora bitar. Elektroniskt reglerad viktinställning.
Läs merKavlingsmaskin Rondomat
Kvalingsmaskin från Rondo som ger en perfekt kombination av ergonomi, hygien och prestanda!
Läs merBandrundrivare - BR2000
Bandrundrivaren BR2000 är designad för att forma runda degbitar efter avvägare. Rundrivaren är snedställd med justerbar degränna för effektiv rundrivning. Degrännan är enkel att fälla upp för att användas som transportbana och också för enkel rengöring. Bandrundrivaren står på hjul som är låsbara, vilket gör den enkel att flytta.
Läs merVilskåp med transferbox - IPP
Ett av de mest flexibla vilskåpen på marknaden. IPP vilskåp är moduluppbyggt och kan anpassas enligt önskemål.
Läs merBlandningsutrustning
Degblandare med fast gryta - MX
Pålitlig och lätthanterad degblandare som passar de flesta typer av degar
Läs merBjörn/Varimixer Vispmaskin AR
Pålitlig, robust vispmaskin med kraftig motor och digital panel. Finns i 30, 40, 60, 80 och 100 liters utförande.
Läs merErgo Varimixer - Vispmaskin
Kraftfull mixer med hög prestanda för 60/100/140 liters kapacitet
Läs merBrödlinjer
INSTORE BREAD LINE 120
Bra bagerimaskiner kan anpassas till den dagliga verksamheten – inte tvärtom
Läs merKonditorimaskiner
Geléspruta - Jelly Easy
Jelly Easy är en modern lättarbetad geléspraymaskin, HACCP-kompatibel.
Läs merBrödsåg
Diskmaskiner
Övrigt
Rengöring och smörjmedel
Vi tillhandahåller väl beprövade rengöringsmedel och smörjmedel som vi själva har testat ut som gör det enkelt att underhålla din utrustning.
Med dessa medel får du möjligheterna att hålla dina ugnar och maskiner rena och snygga. Dessutom så ökar du livslängd på lager genom att rutinmässigt göra rent och smörja upp lager och glidytor.
Läs mer