Bakugn och pizzaugn i ett! Baka allt från fantastiska pizzor till rustika surdegsbröd, frallor, kakor och delikata bakverk i upp till en temperatur utav 315°C med den professionella bänkugnen N-Serien med ånga. Trots ugnens kompakta design erbjuder N-Serien samma höga bak-kvalitet som en stor däckugn.
Söker du en liten, men mångsidig ugn till ditt hotell, konferenscenter, showroom eller pub?
Då har du hittat rätt!
N-Seriens funktionalitet och storlek gör att den passar perfekt till lokaler där mångsidighet och kvalitét går före kvantitet. Men den är inte bara funktionell, ugnen har en design som andas lyxig sportbil. När man först ser N-Serien så är det lätt att blicken fastnar, ugnen drar gärna till sig blickarna och dess lyxiga design blir lätt en stjärna som andas toppklass på din disk.
Trots ugnens ringa storlek så är den full utav kraft och har ett brett användningsområde. Ugnen har ett värmesystem av högsta kvalitet, en stenhärd som standard och ett ångsystem med hög kapacitet. Med automtisk turbofunktion så kommer ugnen snabbt upp i värme och det välisolerade ugnsutrymmet med treglasfönster i ugnsluckan håller effektivt kvar värmen inuti ugnen.
Ugnen levereras dessutom med ett plåtgaller, samt tre stycken teflonerade plåtar; en perforerad baguetteplåt, en perforerad bakplåt och en operforerad bakplåt.
Man lär sig snabbt hur ugnen fungerar och man justerar snabbt och enkelt ugnens värmeinställningar på den enkla panelen. Förutom värmeinställningar så har panelen också timerfunktion.
Ugnen är dessutom redo att använda direkt vid leverans! Den kräver inte mer el än den som finns i ett helt vanligt el-uttag. Bara att koppla i och köra igång! Ugnens ångfunktion kräver vattenanslutning.
Så om du vill ha en snygg, mångsidig ugn till baren, klubbhuset, utställningen eller cafét som kan baka pizza, bröd, kakor eller smårätter till perfektion, välj Brilliant Baking, välj N-Serien.
Med bänkugnen N-Serien får du en däckugn och pizzaugn i ett. Likt en professionell bageriugn ger ugnen perfekta bakresultat.
Bänkugn anpassad för disken.
Ugnens kompakta densign gör den lämplig för till exempel pubar, barer, caféer, utställningar, klubbhus med mera.
Mångsidig bakning.
Med utrustning som ånga, stenhärd och plåtgaller så kan man använda ugnen till det mesta, pizza, stenugnsbakat surdegsbröd, limpor, kakor, mackor, snabbmat och mycket mer.
Oändliga bakmöjliheter.
Vid köp av ugnen levereras den tillsammans med en baguetteplåt, en perforerad bakplåt, samt en operforerad bakplåt.
Snabbt och lätt att komma igång.
Ugnen behöver endast anslutas till ett vanligt el-uttag, plug and play! Ångfunktionen kräver vattenanslutning (se teknisk specifikation).
Högkvalitativt värmesystem.
Snabbt, effektivt och pålitligt värmesystem som ger professionella bakresultat.
Energieffektiv ugn.
Välisolerad ugn med trippelglas i ugnsluckan håller kvar värmen inuti ugnen.
Ugn med turbofunktion.
Ugnen värms snabbt upp till önskad temperatur vid värmeförlust såsom vid lucköppning.
Professionell ångfunktion.
Bänkugnen fungerar utmärkt som bakugn. Med sin avancerade och kraftfulla ångfunktion med kort återhämtningstid blir kvalitén på bakningen samma som i en stor bakugn, bara med mindre kvantitet.
Användarvänlig kontrollpanel.
Enkelt att ställa in och att justera ugnens över- och undervärme.
Timerfunktion.
Ugnen har timerfunktion med nedräkning.
Exklusiv ugnsdesign.
Ugnen är designad för att synas och passar utmärkt på disken i hotellet eller i ditt showroom.
Högsta baktemperatur 315°C.
Vattenfilter
Effektivt vattenfilter som filtrerar bort smuts, partiklar och kalk ur vattnet. Förlänger ugnens livslängd, samt att det förbättrar produktens lukt och smak vid användning utav ånga.
Yttermått (Bredd x höjd x djup): 600 x 488 x 662 mm
Innermått (Bredd x höjd x djup): 445 x 215 x 445 mm
Lucköppningshöjd: 180 mm
Lucköppningsdiameter: 313 mm
Vikt: 65 kg
Vattenanslutning för ånga: DN10 / 3/8”
El-anslutning: 230V
Anslutningseffekt: 2,2 kW
Max baktemperatur: 315°C
Referenser
Med glödande passion för det genuina småskaliga hantverket, långsamma processer och ekologiskt odlade råvaror tog Sébastien Boudet 2018 steget till att starta sitt eget hantverksbageri, Sébastien på Söder, i Stockholm. Sébastiens stora intresse sedan lång tid tillbaka låg hos just kulturspannmål och närproducerat med kvalitet före volym. Därför var det ett naturligt steg att bageriet tog den riktningen redan vid uppstart. Bageriet erbjuder idag surdegsbröd, söta bröd, bullar och bakverk men också pizza.