Snart är det äntligen dags för Fastfood & Café på Åbymässan i Göteborg.
Mässan pågår 11-12 september och vi kommer självklart vara på plats med en kunnig och mycket skickliga säljare och pizzabagare!
I monter G:05 kommer vi ha något för alla, vi demonstrera och visa upp vår nya High Temp pizzaugn som gräddar pizzan i upp till 
500°C!!
Vi kommer också visa vad snabbmatsugnar från Turbochef går för! Det är den effektiva tunnel- och varmluftsugnen HhC 2020 som gräddar upp till 60 stycken pizzor per timma, tvåvåningsugnen Double Batch som är en perfekt ugn för snabbmatsservering över disk, färgstarka Fire som ger en extra touch till pizzorna med en rustik hemmakänsla och som bakar i upp till 450°C, samt bänkmodellen Eco med en bredd om bara 409 mm, som därmed passar i de flesta utrymmen. Samtliga ugnar har TurboChefs fina kvalitet, gräddar energieffektivt och snabbt samt är enkla att använda och prisvärda att äga. Double Batch och Eco går dessutom att få uppkopplade mot molntjänsten Middleby Connect. 
Förutom de fina snabbmatsugnarna kommer det även finnas två stycken degblandare från Varimixer på plats; AR40 Pizzamodell och en Kodiak 20 L golvmodell.

Vi kommer självklart erbjuda smakprover, tillagade i våra ugnar - tillagat av världsmästaren i pizza, Mike Arwblom, Riccardo Birghillotti, Årets Pizzakock 2018 i Pizza Champions Cup. Kom förbi monter G:05 och få ovärdeliga tips av proffs som använder ugnarna dagligen. Hur lyckas man med den napolitanska pizzan? Hur skall man göra för att effektivisera arbetet? Och självklart, njut av ett smakprov av högsta klass! 

För fribiljetter till mässan, klicka här!