Sveriges 21 absolut mest ambitiösa & begåvade pizzakockar tävlar i Pizza Champion Cup – 2020!

Årets pizzakock 2020, Sveriges bästa gourmetpizza och Sveriges bästa dessertpizza kommer att utses. 

Under tävlingen kommer en professionell och pizzakunnig jury vara på plats för att bedöma var deltagares pizza efter bäst smak, utseende, kreativitet och utförande. Det kommer att utdelas guld, silver och brons-medaljer samt ytterligare diplom till vinnare i kategorier så som bäst val av råvaror, bakat med kärlek, bäst ostblandning, bäst tomatsås, bäst och frasigast pizzabotten, mest uppfinningsrik pizza. Vinnaren i kategorin Årets Pizzakock 2020 har chansen att vinna en resa till Italien för att tävla vidare i Pizza-VM 2021. Utöver resan och äventyret i VM i Italien, vinner hen även den väldigt exklusiva bak och pizzaugnen N-Serien (värde ca 30 000 kr) från Sveba Dahlen.

N-Serien är en liten kombinerad däck- och pizzaugn som erbjuder samma höga bakkvalitet som en stor ugn. Ugnen bakar i upp till 315°C och är otroligt flexibel i sitt utförande och bakar allt ifrån stenugnsbakat bröd till pizza och bakverk. Den ringa storleken hindrar den inte ifrån att vara utrustad med ångpaket och värmesystem av högsta kvalitet. Den användarvänliga kontrollpanelen med glasskärm är lätt att rengöra och har en enkel styrning av ugnens funktioner, så som timer samt över- och undervärme. N-Seriens moderna design, storlek, effektivitet och dess bakegenskaper gör att den passar utmärkt som en bänkugn. En exklusiv ugn som man gärna stoltserar med, N-Serien - Compact Baking Brilliance. För mer information om N-Serien, klicka här. 

Sveba Dahlen är stolt sponsor till tävlingen och pizzorna kommer att gräddas i vår senaste innovation High Temp pizzaugn. 

För Stockholmsmässans information angående Covid -19, klicka här.