Hoppa till huvudinnehåll

Kavlingsmaskin Rondo Manomat 2000 – för mycket stora degvolymer

Kavlingsmaskinen Manomat 2000 är en riktig arbetshäst bland kavlingsmaskiner! Manomat 2000 är det rätta valet när det gäller kavlingsmaskiner för mycket stora degvolymer eller för flerskiftsdrift. Den här kavlingsmaskinen är sedan decennier ett begrepp för manuella kavlingsmaskiner vad gäller prestation!

Valsarnas inställningsratt och unika synchro drive-system gör kavlingsmaskinerna mycket enkla att sköta. Den steglösa valsinställningen medger att minsta tillgängliga sluttjocklek kan ställas in mycket exakt. Det innebär att du får längre degband och därmed större antal produkter från samma degvolym.

Du har säkert upplevt hur tunna degar har en tendens att få bucklor och vecka sig, och till slut även brista. Med synchro drive-systemet elimineras dessa problem i en handvändning. Du trycker bara ned omkastningsspaken helt och vecken försvinner omedelbart. Synchro drive-systemet minskar inmatningshastigheten så att du kan kavla de tunnaste degar till perfektion.

Om du vill producera bakverk med jämn kvalitet är det viktigt att degtjockleken hålls konstant. Varje tiondels millimeter är viktig, speciellt när det gäller tjocklekar under 2 mm. Det är därför som kavlingsmaskinen Manomat har en graderad inställningsskala med extra stora mellanrum mellan siffrorna för tunn deg, så att det går mycket lätt att exakt ställa in önskad degtjocklek. Den tydliga skalan tillsammans med den exakta valsjusteringen ger ett degband med helt jämn tjocklek. Skalan har 0.25 mm steg från 45 mm ned till 0.5 mm. Tillsammans med det ergonomiska handtaget för bandriktning gör det kavlingen enkel och överskådlig.

En mjöluppsamlingsbricka minskar mjölsvinn och nedsmutsning och det är också mycket enkelt att hålla kavlingsmaskinen ren. Skrapan rengörs på några minuter, utan hjälp av verktyg. Övriga delar är också lätta att komma åt och rengöra.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
  • Steglös valsjustering
  • Synchro drive-system – eliminerar vågor och bubblor på degbandet
  • Tydlig och exakt skala för valsinställning
  • För hög kapacitet
  • Hygienisk, enkel att rengöra
  • Arbetshäst
Tillval

Kavlingsband av blå plast

Mjölsuppsamlingsplåt

Mjöldoft

Justerbara fötter

Broschyr

Relaterade produkter

Kavlingsmaskin Automatisk – Automat 2000

Kavlingsmaskinen Automat 2000 har sedan årtionden blivit begrepp för kavlingsmaskiner som presterar...

Läs mer
Kavlingsmaskin Datorstyrd – Rondostar 5000

Har ditt företag har vuxit och du vill kunna bearbeta mer deg i din kavlingsmaskin? Eller vill du...

Läs mer
Kavlingsmaskin Mekanisk - Econom 4000

Du vet att kvaliteten på dina artisan-bakverk bestäms redan i degkavlingen, att kavlingsmaskinen är...

Läs mer
Kavlingsmaskin Mekanisk – Rondomat 4000

I ditt företag producerar du bakverk av många olika slags deg. För laminering och kavling behöver du...

Läs mer