Välkommen till Sveba Dahlen Academy!
Vi erbjuder utbildningar i vårt provbageri, Bakery Innovation Center (BIC) Fristad, där du har möjlighet att lära dig mer om våra ugnar och bagerimaskiner samt hur du utnyttjar dem på bästa sätt i din egen verksamhet. Vår utbildningsansvarig och bagerikonsulent är experter på Sveba Dahlen-ugnar och Glimek bagerimaskiner. De är utbildade i bageriteknik och på våra maskiner. Kombinerat med över 45 års erfarenhet från bagerier över hela värden blir de en oslagbar källa till information och kunskap – vi kan garantera att du får med dig ovärderliga tips under utbildningsdagarna!

Introduktionsutbildning – grundutbildning för dig som är ny!
Vår Introduktionsutbildning är en grundutbildning skapad för nyutbildade servicetekniker och säljare utan tidigare erfarenhet av våra maskiner. Utbildningen pågår i upp till 4 dagar och kursen omfattar teknisk utbildning av jässkåp, deghanteringsmaskiner, stickugnar, däckugnar och pizzaugnar.
Utbildningen omfattar också den digitala SD-Touchpanelen samt molntjänsten Sveba Connect. I kursplanen ingår även provbakning där deltagarna får omsätta teoretiska kunskaper i praktiken genom att baka tillsammans med vår erfarna bagerikonsulent. Deltagarna får också en presentation av Sveba Dahlen och dess produktutbud samt en rundvandring genom produktionen i fabriken.

Förkunskaper: Inga.
Antal dagar: <4 dagar
Max antal deltagare: 8 
Lunch: Ingår alla dagar.
Språk: Engelska eller svenska.
Kostnad:150 euro per dag/deltagare.

Expertutbildning – för dig som vill veta mer!
Vår expertutbildning är en utbildning skapad för servicetekniker som har erfarenhet av att arbeta med våra ugnar och bagerimaskiner och som besitter en bred kunskap om våra maskiner, men som vill specialisera sig än djupare. Tillsammans med vårt erfarna team av utbildningsansvarig och bagerikonsult utbyter deltagarna också under utbildningsdagarna erfarenheter med varandra. Utbildningen skräddarsys efter deltagarnas kunskapsnivå. Deltagarna får även en teknisk genomgång av de senaste produktmodellerna.

Förkunskaper: Djup kunskap om bagerimaskiner, varumärket Sveba Dahlen och varumärket Glimek alt genomförd introduktionsutbildning.
Antal dagar: <3 dagar
Max antal deltagare:
Lunch: Ingår alla dagar.
Språk: Engelska eller svenska.
Kostnad:150 euro per dag/deltagare.

Specialanpassad utbildning – inriktad på just era behov!
Vår Specialanpassade utbildning är helt kundanpassad efter ditt bageris behov. Kanske finns behov av fördjupade kunskaper inom ett visst produktområde? Eller viss typ av bakning? Större förståelse för panelens inställningar? För Sveba Connect molntjänst? Hur du bakar bagels i en stickugn från oss? Tillsammans sätter vi samman en kursplan för just ert behov.

Förkunskaper: Erfarenhet från bageribranchen.
Max antal deltagare:
Språk: Engelska  eller svenska.
Kostnad:  Offereras.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra utbildningar eller offert.