Varför Sveba Dahlen?

Att välja leverantör av ugnar och bakprodukter skall vara enkelt tycker vi. Likaså att du skall kunna lita på att produkterna alltid hjälper dig att leverera högsta kvalitet, vid varje baktillfälle. Det är därför vi skräddarsyr anläggningen för just din verksamhet. Vår brödlinje, jäs, ugn och andra maskiner håller hög kvalitet även i standardutförandet - du får mycket produkt för pengarna, utan att behöva göra extra tillval. Vid extra behov, eller om du vill utnyttja alla finesser som finns att tillgå, finns möjligheten att sätta samman din egen unika produkt, med dina önskemål som extra tillval. Tillval som sätter guldkant på vardagen! Vi hjälper dig hela vägen. Nedan läser du mer om de egenskaper som gör våra ugnar unika!

Sveba Connect

Vill du öka vinsten samtidigt som du försäkrar kvaliteten på brödet? Sveba Connect kan hjälpa dig med detta! Genom att ansluta dina ugnar till Sveba Connect molntjänstlösning möjliggörs smartare och effektivare arbetsflöden i bageriet. Verktyget ger dig full kontroll över din bakning - var som helst, när som helst, hela vägen! Med rätt användningsmönster minimeras både monetära och miljömässiga kostnader.

Tillbehör

Smarta tillbehör utvecklade för att underlätta din vardag

Counter flow

Counter flow ger en mer effektiv värmeväxling, högre bränsleeffektivitet och lägre uppvärmningskostnader.

Referenskunder

Här hittar du ett urval av alla våra kunder från hela världen! Oavsett storleken på bageri så har ni ett gemensamt intresse - att baka och leverera det bästa och godaste brödet eller bakverket till kunden.
Välkommen att låta dig inspireras av våra kundunika produktlösningar, från verkliga bagerier och butiker. Vill du dela med dig av dina erfarenheter av våra bageriprodukter? Kontakta oss gärna!

Certifieringar

Våra produkter är godkända enligt standard för de säkerhetsföreskrifter som finns runt om i världen.

Säkerhet är viktigt för oss! Därför arbetar vi noga med att uppdatera och uppgradera vår produkter i enlighet med regler hos de olika instituten. Vi följer lokala rekommendationer och har detta dokumenterat för att visa att produkterna är tillverkade i enlighet med de standarder som gäller i de länder som vi levererar till.

SD-Touchpanel

Få en enklare och energisnålare vardag. SD-Touch ger dig full kontroll över temperaturer, tider och bakningsekonomi.

Unika säljargument

Symboler för att förenkla

Följande symboler gör det enkelt att se standardfunktionerna för varje ugn. Ju fler symboler ugnen har, ju fler funktioner i grundpriset! Varje ugn kan skräddarsys med en mängd tillval i enighet med kundens önskemål. Varje kund kan själv välja. En symbol med ett plustecken indikerar att det är ett tillval du själv måste göra.

Energieffektivitet

Hållbar bakning - mindre energiförbrukning.
Mindre energi. Större möjligheter. Lönsammare bakning.

IBS – Increased Baking Surface

Vårt patenterade system gör att det som bakas får lika mycket värme på alla sidor.

Cascad Ångsystem

Cascad är Sveba Dahlens patenterade ångsystem med mycket hög kapacitet.

Cascad ångsystem ger kraftfull ånga på kort tid. Det är byggt av aluminiumstavar och rostfritt stål, vilket gör ångan extra ren. Aluminiumets goda värmeegenskaper garanterar en snabb återhämtning, vilket bidrar till en kontinuerlig, avbrottsfri bakprocess.