Varför Sveba-Dahlen?

Det här är Glimek!

Det här är Glimek, maskiner för deghantering av världsklass. Robusta, användarvänliga och noggrant konstruerade för att kunna hantera påfrestningarna timma efter timma som det moderna bageriet kräver. Med beprövade komponenter och material av högsta kvalitet behandlas varje degbit med yttersta hängivenhet. Svensk design och ingenjörskap, Glimek - skillnaden märks i brödet!
Läs mer

Your partner in successful baking

Sveba Dahlen har under året arbetat fram en ny varumärkesstrategi. Ett steg i processen i vårt nya varumärkesarbete har varit att producera filmen Sveba Dahlen – ”Your partner in succesful baking”. Filmen tar oss vägen från produktutveckling och design till leverans av färdig maskin. Med filmen vill vi spegla företagets verksamhet, då den visar att vi omsorgsfullt utvecklar våra maskiner med hänsyn tagen till såväl miljö, totalekonomi, ergonomi som användarvänlighet utan att tumma på kvaliteten. Vi vill också visa att det är det bästa bakresultatet och det fulländade bakverket, som står i fokus när det kommer till utveckling av framtidens bagerimaskiner.
Läs mer

Från stål till ugn

Vi står för högpresterande, energieffektiva, kvalitativa och användarvänliga maskiner och tillverkar de flesta av dessa i fabriken i Fristad, Sverige. Vi har också en produktionsanläggning i Estland samt en i Danmark. Vi utvecklar våra maskiner omsorgsfullt med hänsyn tagen till såväl miljö, totalekonomi samt ergonomi, utan att tumma på kvaliteten – allt för att erbjuda det bästa bakresultatet! Följ den spännande resan i vår produktionsanläggning i Fristad, från stål till färdig ugn!
Läs mer

Sveba Dahlen - för pizzor i världsklass, helt enkelt!

Varje dag i över 100 länder, på den lokala pizzerian, på stormarknaden eller på restaurangen, är Sveba Dahlen inblandad i människors konsumtion och bakning av pizzor. P-Serien pizzaugn uppfyller alla de krav som ställs på en pizzeria med hög kvalitet på slutprodukten – pizzan! P-Serien finns i inte mindre än 14 olika storlekar och tre färger. Välj mellan stål, röd eller svart utförande. Välkommen till den perfekta pizzavärlden!
Läs mer

Sveba Connect - Ett recept för mer lönsam bakning

Vill du öka vinsten och stärka ditt varumärke, samtidigt som du försäkrar kvaliten på brödet? Sveba Connect kan hjälpa dig med detta! Genom att ansluta sina ugnar till Sveba Connect molntjänstlösning så får man tillgång till specialdesignade verktyg som ger dig full kontroll över din bakning - var som helst, när som helst, hela vägen!
Läs mer

MÄSSKALENDER

Intersicop LIVEConnect
01.03.2021 - 28.03.2021
Digital
Spanien
Modern Bakery
23.03.2021 - 27.03.2021
Moskva
Ryssland
iba
24.10.2021 - 28.10.2021
München
Tyskland