Skip to main content

Sponsor

Sponsring i närområdet

Vi ser det som en självklarhet att ge sponsorstöd till aktiviteter som främjar området där vi har vår hemvist och där vår personal med sina familjer kan ta del av en aktiv fritidsmiljö. Sponsor i närområdet innebär aktivitet i Borås Kommun med kommundel Norr som primär mottagare. Vi lägger också stor vikt vid fördelning av sponsorskapet mellan olika evenemang och idrottsgrenar, som ger en så jämställd fördelning som möjligt, oavsett aktivitet och kön.

Idag är vi stolt sponsor till: Fristad GoIf, Borås Basket, Sparsörs AIK, Fristad Musikkår, Lions i Fristad, Framtid Fristad, Fristad Folkhögskola, Fristad Hembygdsförening, Tämta Ridklubb och Bredareds Golfklubb samt Gällstads Golfklubb.

Image
Sveba Dahlen sponsrar nationellt

Sponsring nationell

Våra nationella sponsorships främjar i huvudsak det bakade brödet och en bransch som behöver förstärkas med en ny generation bagare.

Idag är vi stolt sponsor till: Smaka på Stockholm, Årets Bagare, SM Unga Bagare, Skolmästerskapen, Nordic Bakery Cup, Nordic Pastry Cup, Årets Konditor, Pizza Champion Cup, Pizza Summit, Butiksgastro (tävling inom dagligvaruhandeln) och Juniorbagarlandslaget.

Image
Sveba Dahlen sponsrar nationellt
Image
Sveba Dahlen sponsrar internationellt

Sponsring internationell

Våra internationella sponsorships främjar i huvudsak det bakade brödet – bröd för hälsa och en bransch som ser över brödkulturens rättigheter i världen.

Idag är vi stolt sponsor till: UIBC - the International Union of Bakers and Confectioners, Pizza Champion Cup och Euroskills.