Skip to main content

Service

Vår kunskap om bagarens vardag har inte bara gjort oss till experter på hur ugnar, brödlinjer, bagerimaskiner och alla andra produkter bör utformas. Det har också lärt oss att efterfrågan inte bara handlar om själva produktleveransen. Sveba Dahlen erbjuder därför ett unikt bagerikoncept och som kund till oss har du tillgång till den helheten från start - kunnig rådgivning, enkel installation, hjälp vid uppstart, skräddarsydda utbildningar, snabb service, reservdelar och finansiering! Sveba Dahlens serviceutbud inkluderar allt från telefonsupport och underhåll till service och reparation vid akuta driftstopp.

FINANSIERING

Vi hjälper dig med finansieringslösningar när du vill uppfylla din dröm! Vi erbjuder finans-/ och ekonomilösningar som underlättar vid större investeringar. Prata med din säljare!

Image
Ekonomi och finanslösningar Sveba Dahlen ikon - uppfyll din dröm
Image
Ekonomi och finanslösningar Sveba Dahlen

TRYGG DRIFT MED UNDERHÅLLSAVTAL

Vi rekommenderar dig alltid att teckna ett underhållsavtal. Ett underhållsavtal är en förebyggande åtgärd som ökar driftsäkerheten och livslängden på ugnar och bageriutrustning. 

Image
trygg drift med underhållsavtal serviceavtal support bageriutrustning bakugn bageriugn sveba dahlen
Image
säker drift med underhållsavtal service av bagerimaskiner och ugnar support sveba dahlen

PLANERING OCH PROJEKTERING

Våra kvalificerade säljare har lång erfarenhet av bageribranschen och hjälper dig att välja rätt utrustning som passar dina förutsättningar och din verksamhet.

Image
planering projektering säljare bageri konditori ugnar bageriutrustning sveba dahlen
Image
Säljare support bageri ugnar maskiner projektering planering bageri bygg ditt bageri sveba dahlen

INSTALLERAT OCH KLART!

Vi installerar allt vi säljer! I samband med leverans kan du välja att få allt installerat och klart. Ett smart val för att snabbare och enklare få ditt bageri på plats! Tryggt och enkelt för dig.

Image
Installerat och klart ugnar bageriutrustning Sveba Dahlen
Image
Snabb installation av ugnar och bagerimaskiner med installerat och klart sveba dahlen

BAGERIKONSULENT

Vi erbjuder support av vår bagerikonsulent både på plats hos dig och i vårt provbageri, Bakery Innovation Center (BIC) Scandinavia, beläget i Fristad, strax utanför Borås, där du kan få tips om hur du nyttjar våra maskiner på bästa sätt i din verksamhet.

 

Image
Bagerikonsulent support service bageri bageriutrustning bakugn bageriugn stickugn däckugn sveba dahlen
Image
Bagerikonsulent support service bageri bagare installation av ugn bagerimaskin bageriutrustning sveba dahlen

UTBILDA DIG MED SVEBA ACADEMY

Bli expert med Sveba Academy! Sveba Dahlen erbjuder utbildningar både digitalt och i vårt provbageri, Bakery Innovation Center (BIC) Scandinavia, beläget i Fristad, strax utanför Borås. Här du har möjlighet att lära dig mer om våra ugnar och bagerimaskiner samt hur du nyttjar dem på bästa sätt i din egen verksamhet.

Image
utbilda dig sveba dahlen bagerimaskiner bageriutrustning ugnar med sveba academy
Image
Sveba Academy anpassad utbildning webinar bli en expert på sveba dahlen bagerimaskiner ugnar
Image
sveba connect smart molntjänstlösning för bageri statistik kostnadskontroll recepthantering sveba dahlen

Sveba Connect - Den smarta molntjänstlösningen för bageri

Vill du öka bageriverksamhetens vinst, samtidigt som du försäkrar kvaliteten på brödet? Sveba Connect kan hjälpa dig med detta! Genom att ansluta dina ugnar till Sveba Connect molntjänstlösning möjliggörs smartare och effektivare arbetsflöden i bageriet. Verktyget ger dig full kontroll över din bakning - var som helst, när som helst, hela vägen! Med rätt användningsmönster minimeras både monetära och miljömässiga kostnader.