Hoppa till huvudinnehåll

Backdiskmaskin från Jeros – en grovdiskmaskin i tunnelutförande

Den kompakta backdiskmaskinen för brödbackar från Jeros är mycket flexibel vilket gör att den passar såväl små som stora verksamheter, som bagerier, super-markets och restauranger och är särskilt lämplig för företag som använder alla typer eurokorgar. Vill du diska annat än brödbackar utrustas maskinen med en annan typ av transportband alternativt köper du till speciella backar att placera diskgodset i. Backdiskmaskinen är tillverkad helt i rostfritt stål och rengör bakplåtar, backar, verktyg och grytor mycket effektivt.

Backdiskmaskinerna, modell 200/200XL, är designade med en speciell tunneldiskfunktion. Det unika disksystemet har fyra roterande diskarmar som säkerställer optimal rengöring i disktunneln.

I Jeros backdiskmaskiner behöver du inte sortera disken efter storleksordning på objekten. I standardutförande har maskinen en kapacitet på mellan 200 och 1 500 backar per timme. Om större kapacitet krävs kan backdiskmaskinen konstrueras speciellt efter just ditt behov. Det går också att köpa till en torktunnel för snabbare torktid.

Backdiskmaskinerna från Jeros är både lätta att använda och enkla att rengöra och passar perfekt om du har flera användare till samma maskin. Diskmaskinens tunnelutförande liksom dess filter, som är utformat i form av en låda som tillhandahåller enkel åtkomst för rengöring, tillåter problemfri rengöring av disktunneln. Kontrollpanelen är robust men enkel och kan monteras på antingen vänster eller höger sida.

Pumpen och värmeelementen skyddas mot uttorkning med hjälp av ett vattennivåsystem. Maskinen består av en huvuddisksektion och en separat sköljdel. I huvuddisksektionen används återvunnet vatten – miljösmart!

Backdiskmaskinerna från Jeros använder enbart nytt vatten till slutsköljningen.  Det rena vattnet värms upp till 85°C och därefter startar sköljningen. Detta säkerställer optimal hygien.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
  • Ett fantastiskt diskresultat med ett unikt disksystem
  • Optimerad hygien
  • Optimalt sköljresultat
  • Snabb fyllning – ingen sortering av diskgodset krävs
  • Ergonomisk design
  • Användarvänlig kontrollpanel
Tillval

Torktunnel

Justerbar hastighet för bandet

Rostfritt nätband

Värmare för sköljdel

Sköljmedelsdosering

Extra diskpump, 2,7 kW

Korg för små delar

Korg rostfri

Tallrikskorg

Korg för glas/koppar

Broschyr
pdf
Document