Hoppa till huvudinnehåll

Referenskunder

Image
Cucina Povera Pizzeria Restaurang Sveba Dahlen

Cucina Povera – En bit av Rom i Stockholm

Beläget på Odengatan 62 i Stockholm är Cucina Povera en charmig, familjeägd restaurang som hyllar det italienska "cucina povera," eller traditionella bondköket. Restaurangen har ett särskilt fokus på...
Image
Houlkær bageri Viborg Danmark Kaj Erik Antonsen ministickugn SR240 referens Sveba Dahlen

Houlkær Bageris erfarenhet av Sveba Dahlen gjorde ugnsvalet enkelt!

Mästerbagare Kaj Erik Antonsen har många års god erfarenhet av ugnar från Sveba Dahlen. Därför valde han att fortsätta med Sveba Dahlen när en äldre S400-ugn behövde bytas ut i konditori Houlkær...
Image
Konditoribageren Ørum, Danmark Bent Bachstein stickugn C-Serien, V-Serien, Jässkåp F-Serien Sveba Dahlen

Mästerbagaren i Ørum som varit en del av bagerivärlden hela sitt liv

Mästerbagare Bent Bachstein har varit en del av bagerivärlden hela sitt liv. Han började som ung lärling i sin fars bageri och har aldrig ångrat det valet. Han uppskattar det goda hantverket i...
Image
Jumbo Bakery Aarhus Danmark kyl-jässkåp F-Serien F500 Sveba Dahlen
Image
Jumbo Bakery Bageri Aarhus Danmark Referens jässkåp F-Serien F500 Sveba Dahlen

Jumbo Bakery i Aarhus säkrar kvalitén med Sveba Dahlen jässkåp!

I Aarhus hamn, Danmark ligger Jumbo Bakery och Birks Kökken som drivs av en och samma ägare. Där har Sveba Dahlens danska distributör MULTIVAC nyligen installerat ett nytt F500 jässkåp. "Skåpet är...
Image
Vänga Kvarncafé diplomerade surdegsbröd hantverksbageri referenskund sveba dahlen

Vänga kvarncafé – diplomerade surdegsbröd, hantverksbageri och idyllisk landsbygd

Passion och livsstil – det är vad vi gör, inleder Malin Jagetun vårt samtal om sitt och sambon Oskar Lorentzons hemtrevliga surdegsbageri och café, som är beläget intill Säveån i klassiskt svensk...
Image
Socker Sucker Frida Bäcke och Bedros Kabranian Konditori och Bageri Referens Sveba Dahlen

Socker Sucker - Ett stjärnkonditori- och bageri i hjärtat av Stockholm

Bageri och Konditori Socker Sucker är resultatet av två kreativa själar med ytterst träffsäkra smaklökar som slagit samman sina färdigheter och startat ett stjärnkonditori- och bageri i hjärtat av...
Image
Eric Ericson Brödfabriken Jonsered Referenskund Sveba Dahlen skådespelare bagare

Skådespelaren som blev med bageri – Brödfabriken i Jonsered

Det är inte för inte som Brödfabriken i Jonsered fått det härliga betyget ”Grattis till ett ställe dit man vill gå” och det står helt klart att Eric Ericsson, den kända svenska skådespelaren som ville...
Image
Konditori Kampanilen Göteborg Kalle Referenskund Sveba Dahlen

Kocken som blev soldat som blev konditor med både guldtitel och eget hantverksbageri

Konditori Kampanilen är beläget i stadsdelen Majorna i Göteborg, Sverige och grundades 1936. Under årens lopp har Kampanilen bytt både ägare och namn vid flera tillfällen. 2018 togs konditoriet dock...
Image
Mike Arvblom pizzeria referenskund tunnelpizzaugn turbochef sveba dahlen

Internationella världsmästaren i pizza som slagit rot i Falsterbo

Mike Arvblom Pizza på Strandbadsvägen i Falsterbo är den amerikansk-italiensk-inspirerade restaurangen som började från en hål-i-väggen rörelse till en etablerad och välrenommerad restaurang med både...
Image
Användarvänlig däckugn med sten, ånga, sebastien boudet referens sveba dahlen
Image
bageriugn, bakugn, däckugn d-serien med jämn bakning hos sebastien på söder sveba dahlen
Image
hantverksbagare sebastien boudet, sebastien på söder sveba dahlen
Image
sebastien på söder, däckugn, ministickugn, jässkåp sveba dahlen
Image
sebastien på söder stenugnsbakat bröd däckugn d-serien sveba dahlen
Image
perfekt stenugnsbakat bröd sebastien boudet däckugn d-serien sveba dahlen
Image
stenugnsbakat bröd sebastien på söder däckugn d-serien sveba dahlen
Image
sebastien på söder hantverksbageri referenskund däckugn d-serien, ministickugn sveba dahlen

Sébastien Boudet driver ett äkta hantverksbageri på Söder i Stockholm

Med glödande passion för det genuina småskaliga hantverket, långsamma processer och ekologiskt odlade råvaror tog Sébastien Boudet 2018 steget till att starta sitt eget hantverksbageri, Sébastien på...

Referenskunder