Hoppa till huvudinnehåll

Grovdiskmaskin Jeros i högtrycksutförande för bagerier, catering och industri

Jeros Grovdiskmaskin i högtrycksutförande passar medelstora företag som bagerier, restauranger och livsmedelsproducenter med höga krav på hygien och rengöring. Jeros Compact, modell 9117 i 9100-serien av diskmaskiner, är just kompakt men också kraftfull. Grovdiskmaskinen 9117 från danska Jeros har ett unikt disksystem där en rörlig diskram med diskmunstycken längs med hela ramen möjliggör effektiv diskning från alla fyra sidor. Diskramen går framåt och bakåt under hela diskprocessen. Processen innebär att ytan för vattendroppen bryts och diskeffekten blir högre – disken diskas från alla sidor.

Kraven på hygien har ökat inom livsmedelsindustrin och det är viktigt att din diskmaskin står upp mot de ställda kraven av rengöring. Med grovdiskmaskiner från Jeros kan du känna dig trygg, då man under utvecklingen av diskmaskinen tagit hänsyn till och säkerställt att korrekt hygienkrav ställts. Detta genom oberoende tester av Eurofins Steins Laboratorie, ett erkänt världsomspännande laboratorium för hygienkontroll.

Grovdiskmaskinen Jeros Compact har två olika disknivåer som är enkla att komma åt genom operatörspanelen. Programmen innebär att maskinen diskar med ett tryck om 0,9 bar alternativt 1,2 bar. Du väljer program efter hur smutsig disken är.

Grovdiskmaskinen har också ett miljövänligt sparprogram för diskning av lätt nedsmutsad disk. Sänkt disktemperatur och diskmedelsförbrukning, samt en slutsköljning med 85°C temperatur på vattnet, säkerställer att hygienen fortfarande garanteras.

Jeros Compact grovdiskmaskin har automatisk sensorstyrd dosering av diskmedel och desinficeringsvätska vid sköljning. Detta säkerställer att en enhetlig mängd diskmedel används vilket minskar kostnaderna väsentligt och är bra för miljön.

Diskmaskinen har också ett integrerat rengöringsprogram. Vid val av rengöring på kontrollpanelen, så aktiveras pumpen och automatisk tömning av diskmaskinen startar. Samtidigt rengörs diskmunstyckena inuti maskinen. Grovdiskmaskinen desinficeras också automatiskt med 85°C vatten och tömmer det smutsiga vattnet för att sedan stå redo för automatisk påfyllning nästa dag.

Grovdiskmaskinen är också mycket energieffektiv med upp till 25% lägre strömförbrukning, minskad energiförbrukning och mindre vattenförbrukning. Energibesparingen beror på att diskmaskinen har vattenbesparande dysor, energieffektiva pumpar, precisionskontrollerad temperaturregulator, isolerade disktankar och isolerade sköljtankar, lägre stand-by temperatur och en isolerad huv i rostfritt stål.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
 • Mycket hög diskkapacitet – industriellt bruk
 • Kan anpassas efter kundunika krav
 • Möjlig att utrusta med bord, rullbord och andra specialtillbehör
 • Optimerad hygien
 • Automatisk öppning och stängning
 • Automatisk dosering av diskmedel
 • Integrerad självrengöring - ”Duo Micro” filtersystem
 • Ergonomisk design
 • Lägre energiförbrukning, upp till 25%
 • Miljövänlig – ECO Wash
 • Integrerad dräneringspump
 • Optimerad kontrollpanel
 • Auto-Off funktion
Tillval

Korg för små delar

Korg Rostfri

Tallrikskorg

Korg för glas / koppar

Förtvättsbänk med dusch 750 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch 900 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch  1 200 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch 1 500 x 790 mm

Sidobänk 750 x 790 mm

Sidobänk 900 x 790 mm

Sidobänk 1 200 x 790 mm

Sidobänk 1 500 x 790 mm

Förlängning av bänk

Broschyr