Hoppa till huvudinnehåll

Grytlyft Megalift Inox från Varimixer med kapacitet upp till 200 kg

Varimixers industriella grytlyftar är byggda på en tradition av produktutveckling, baserat på fördjupad kunskap om användarens behov och dagliga rutiner. Grytlyften Megalift Inox är en flexibel och kraftfull lösning för att lyfta och rotera kittlar i industribageri och storkök. Dess konstruktion är stark med två torn för att klara extra tunga lyft. Grytlyften Megalift kan lyfta kitteln direkt från hyllan eller degblandaren till lämplig arbetshöjd samt rotera kitteln för att portionera ut eller tömma ut innehållet.

Grytliftarna i Megalift Inox-serien lyfter och sänker kitteln elektroniskt och grytliften sköts manuellt med hjälp av en fjärrkontroll. Lyftanordningen fixerar kitteln med hjälp av ett trycklås som ska monteras på kittelringen. Vid köp av kittel och grytlyft samtidigt, monteras detta trycklås på fabrik.

Vändningsanordningen på grytlyften används för att rotera kitteln sidledes. Grytlyften är försedd med ett automatiskt överbelastningsskydd för din säkerhet.

Megalift Inox är en kraftfull grytlyft men upptar trots det väldigt liten yta. När grytlyften inte används kan du parkera den under ett bord.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
  • Ergonomiskt arbetsflöde
  • Effektiviserat arbetsflöde
  • Flexibilitet
  • Säkra lyft under hela arbetsprocessen trots stora volymer
  • Tidsbesparing
Broschyr
pdf
Document