Hoppa till huvudinnehåll

Brödskärare med fast skivtjocklek JAC Picomatic automatisk skivning av bröd på liten yta

Söker du en automatisk brödskärare med fast brödtjocklek? JAC Picomatic är en mycket användarvänlig och platsbesparande brödskärare som passar utmärkt i mindre lokaler så som detaljhandel, butiker eller små bagerier. Brödsågen går att placera på bänkskiva eller stativ med hjul och underbyggd hylla som gör den enkel att flytta och skapar extra förvaringsmöjligheter (tillval). Brödskäraren skär de flesta sorters bröd, även stora runda bröd och kan skära upp till 250 stycken limpor per timme. Den har en fast skivtjocklek som du bestämmer vid beställning. Möjlig skivtjocklek är mellan 9 och 18 mm beroende på modell.

Med den automatiska brödsågen JAC Picomatic för professionellt bruk effektiviseras arbetet i bageriet eller butiken, maskinen är till och med så effektiv så att användaren inte ens behöver klicka på en knapp för att starta eller stoppa skivningen. Med säkerhetsluckan så startar skärcykeln genom att luckan stängs och med AutoMode-läget räcker det att brödet eller limpan placeras i maskinen. Skivning helt utan några knapptryckningar, på så sätt så får du som operatör mer tid över till andra arbetsuppgifter. 

Maskinens knivar håller hög kvalitet och är tillverkade i hållbart stål. Brödskivarens digitala panel meddelar dig när stålknivarna behöver bytas. Pinomatic finns också med oljesmörjning och teflonbelagda knivar om du behöver en skivare för rågbröd och klibbiga bröd.

Det är enkelt att uppskatta JAC brödskärare i butiken eller bageriet. Med hög hastighet och hög precision i skärningen, skivas bröden jämnt och ljudlöst om och om igen. De skurna skivorna hålls ihop effektivt efter skivningen och du kan med enkelhet ta hand om de för paketering. Ett uppsamlingsfat samlar upp smulor från skärningen och förenklar rengöring och städning.

Sveba Dahlen säljer bagerimaskiner och bageriutrustning av hög kvalitet och JAC brödsåg tillhör detta utbud. Med användarvänlighet, effektivitet och precision förenklar maskinerna för användare runt om i landet och de brukar vara mycket uppskattade av kunderna. Jämna, fina skivor, ergonomisk användning, enkel hantering och rengöring. JAC Picomatic automatisk brödskärare är ett utmärkt val för dig med begränsat utrymme men som ändå vill njuta av den användarvänlighet som erbjuds av en automatisk skivare.

 

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
 • En av marknadens minsta mest platssparande, automatiska brödskärare.

 • JAC ISC (Intelligent Slicing Control) Automatiskt styrsystem för tryck och skärhastighet. Inga manuella inställningar krävs.

 • AutoMode - Automatisk skärcykel med beröringsfri start och stopp för optimal tideffektivitet och hygien. Ökad effektivitet, bibehållen optimal säkerhetsnivå. kombinerat med färre operationer utan knappar och lucka (tillval).

 • Kan placeras och användas på en bänkskiva eller på en stativ med hjul och underbyggd förvaringshylla (tillval).

 • Fast brödskivstjocklek 9 - 18 mm beroende på val av modell.

 • Skiva upp till 250 stycken limpor per timme.

 • Brödspade som underlättar hantering och förpackning av skivade bröd.

 • Frontöppning och frontlastning av bröd för ergonomisk och effektiv hantering.

 • Skivar med enkelhet stora, runda bröd / limpor.

 • JAC Flaps - Håller ihop brödskivorna för enkel hantering efter färdig skärning / skivning.

 • Smuluppsamlare med lätt åtkomst, 7 liter. Enkel att ta av och tömma, tillverkad i lättviktsmaterial. 

 • Den digitala skärmen på Picomatic visar användaren när knivarna ska bytas.

 • Nödstopp.

Specifikation

Mått: 607 x 682 x  880 mm.

Mått med stativ: 607 x 682 x 1504 mm.

Justerbar skivtjocklek: se specifik modell.

Maximal brödstorlek standardmodell: 44 cm långa, 30 cm breda och 18 cm höga.

Maximal brödstorlek modell med smörjning: 44 cm långa, 29 cm breda och 18 cm höga.

Klinga: se specifik modell.

Effekt: se specifik modell.

Ström: se specifik modell.

Vikt: se specifik modell.

Image
Köp brödskärare automatisk platsbesparande fast skivtjocklek picomatic jac sveba dahlen
Tillval
 • Stativ med förvaringshylla och hjul, varav två låsbara. Gör brödskäraren flyttbar.

 • AutoMode - Automatisk skärcykel med beröringsfri start och stopp för optimal tideffektivitet och hygien. Ökad effektivitet, bibehållen optimal säkerhetsnivå. kombinerat med färre operationer utan knappar och lucka.

 • Säkerhetlucka för hög säkerhet, skärcykeln startar när luckan stängs. Luckan öppnas automatiskt när skärcykeln är avslutad (ej med AutoMode)

 • Teflonknivar (för standardmodell).

 • Jacfix - håller samman och fixerar brödet efter skivning för enklare hantering.

Produktblad