Hoppa till huvudinnehåll

Brödskärare med fast skivtjocklek, påsblås och inmatningsbana

Snabb och användarvänlig brödskärare Cross slicer 208 från Daub med fast brödtjocklek. Brödskivaren är bra på att skära limpor, formfranska och landgångsbröd och har hög kapacitet, skivar upp till 1000 stycken bröd / limpor per timme. Brödskäraren har ett unikt kryss-skivningsystem som skär limpan i en vinkel med långa snitt vilket medför snabbare, slätare samt tystare drift. Det patenterade, innovativa cross-slicing systemet medför felfria skurna brödskivor även vid färskt bröd och en tre gånger längre hållbarhet för knivarna. Brödskäraren finns med två fasta brödtjocklekar, 11 mm samt 12 mm som standard och kommer med automatisk påsblås och dubbla inmatningsbanor med justerbar hastighet för automatisk brödskivning. Smidig varvtalsreglering med en växelriktare och backfunktion.

Inmatningsbanan och den justerbara övre inmatningsbanan driver automatiskt med hjälp av justerbara sidoguider in bröden med korrekt placering för skivning. Påsblåsen förenklar brödhanteringen efter skivning, ökar produktionshastigheten och förenklar paketering i påse.

Med Daub brödskärare Cross Slicer 208 får du en snabb, användarvänlig bagerimaskin med enkelt underhåll och låg ljudnivå som medför en god arbetsmiljö samt gör stor nytta i bageriet. Den halvindustriella brödskivaren passar perfekt för små eller mellanstora bagerier som levererar färdigskivat bröd. Bagerimaskinen finns med flera tillval, bland annat automatisk oljesmörjning, hjul - varav två låsbara och teflonknivar. Bagerimaskinen har ben för enkel placering i bageriet, med tillvalet hjul så är den enkel att flytta vilket gör det lätt att rengöra golv. 

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!

Brödskärare med hög kapacitet - upp till 1000 bröd / limpor per timma.

Tillval
  • Teflonknivar

  • Oljesmörjning

  • Hjul, varav två låsbara.