Hoppa till huvudinnehåll

Fyllningsmaskin Mimac Dosimax XL - injicering, fyllning, garnering av bakverk t ex croissants eller donuts

Elektrisk fyllningsmaskin Mimac Dosimax XXL för professionellt bruk i konditori. Med Mimac Dosimax XXL får du en mångsidig konditorimaskin för många olika arbetsuppgifter så som fyllning och injicering av t.ex. krämer och marmelad. Den fungerar som en doseringsmaskin, injektor och fyllningsmaskin för fyllning och produktion av bakverk.  Fyllning av kräm i muffins, donuts, Croissanter, eller dosering av muffinssmet eller annan smet i formar är några exempel på vad maskinen kan användas till. Maskinen är också utmärkt för garnering och spritsning på bakverk. Maskinen är snabb, exakt i utförandet och möjliggör en ökad produktivitet. Mimac Dosimax XXL är en kompakt konditorimaskin med en tratt som rymmer 15 liter och kan med enkelhet placeras på en bänkskiva. Trots sin ringa storlek har den en hög kapacitet av upp till 1500 fyllningcykler per timme med variabel hastighet.

Med Mimac Dosimax XXL får du en användarvänlig fyllningsmaskin som är tekniskt avancerad, snabb, exakt och tillförlitlig. Maskinen har en 4,2-tums kontrollpanel med pekskärm där du kan lagra upp till 7 program per användningssätt. I panelen väljer du lätt om du vill köra manuell, automatisk eller sekventiell dosering av fyllnining. Funktionerna gör det möjligt att snabbt ändra fyllningskvantitet och inställning av vakuum efter varje fyllningscykel. Dosimax fyllningsmaskin har en innovativ pumpenhet, utbytbar doseringsenhet och ett stort utbud av tillbehör så som tyllar och munstycken gör maskinen mycket flexibel och användningsområdet mycket stort. Samtidigt ger det ger utrymme åt användaren att utrycka sin kreativitet.

Fyllningspparaten har en konstruktion i rostfritt stål som är enkel att rengöra. Alla delar som kommer i kontakt med livsmedel kan enkelt demonteras och rengöras.

Är ute efter en bra, användarvänlig, lätthanterlig, professionell doseringsmaskin och injektor med hög flexibilitet så är Mimac Dosimax XXL något för dig. Med fyllningsapparaten ökar du effektiviteten i produktionen av fyllda bakverk, bakverk i formar och garnerar snabbt och enkelt på ett estetiskt tilltalande sätt. Hög flexibilitet med ett brett sortiment av tyllar och munstycken tillgängligt. Välj tillbehör utefter vad du och din verksamhet kräver! Kontakta Sveba Dahlen så hjälper vi dig ta fram den ultimata fyllningsmaskinslösningen till dig! 

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
 • Doseringsmaskin för fyllning och injicering av T.ex. krämer och marmelad i bakverk.

 • Perfekt för fyllning av kräm i muffins, donuts, Croissanter, eller dosering av muffinssmet eller annan smet i formar. Dosimax är också utmärkt för garnering och spritsning på bakverk.

 • Flexibel produktion. Ett stort utbud av tillbehör, munstycken och tyllar. Möjliggör förverkligande av en stor mängd produkter och utföranden.

 • Kreativ produktion - utbytbar doseringsenhet och ett stort utbud av tillbehör så som tyllar och munstycken.

 • Kompakt design som kan placeras på bänkskiva.

 • Tekniskt avancerad, snabb, exakt och tillförlitlig.

 • Manuell, automatisk eller sekventiell operation / dosering.

 • Mycket användarvänlig, ergonomisk och enkel användning.

 • Hög kapacitet på liten yta med hög och jämn kvalitet på slutprodukten. 

 • Upp till 1500 doseringscykler per timme - variabelt ställbar hastighet.

 • Fyllningsmaskinens rostfria tratt rymmer upp till 25 liter.

 • Användarvänlig 4,2-tums kontrollpanel med pekskärm.

 • Lagra upp till 7 program per användningssätt direkt i panelen.

 • God hygien, konstruktion i rostfritt stål. Enkel demontering och rengöring av delar som kommer i kontakt med livsmedel. 

 • Innovativ pumpenhet.

Tillval
 • Ett stort utbud av tyllar och munstycken. Möjliggör förverkligande av produkter i en mängd olika former och dimensioner.
Specifikation

Tratt kapacitet: 15 l.

Cykler per timme: upp till 1500 cykler per timme.

Vikt: 27 kg.

Mått: 465 x 410 x H 630 mm.

Effekt: 0,15 kW.

Strömförsörjning: 220 V - 50/60 Hz.

 

Image
Mimac Dosimax XXL injektor doseringsmaskin fyllningsapparat konditori sveba dahlen