Hoppa till huvudinnehåll

Grovdiskmaskin Jeros Xtended för stora volymer disk i restauranger, bagerier och storkök.

De kraftfulla grovdiskmaskinerna i Jeros Xtended diskmaskinssortiment är utvecklade för att rengöra stora mängder av disk och disk i professionell miljö, som till exempel industriella storkök och företag inom livsmedelsbranschen och supermarkets.

Grovdiskmaskinen Xtended kan kundanpassas och har ett utökat diskrum med en flexibel lösning som gör diskmaskinen till ett perfekt alternativ till tunneldiskar. Diskmaskinen rymmer även större transportbackar och kan förses med automatisk huv-öppning. Jeros Xtended har också ett unikt disksystem i en rörlig diskram, som ger optimal spridning av vattnet över hela diskytan, för hygienisk diskning från alla fyra sidor.

Båda modellerna av Jeros Xtended grovdiskmaskiner, 9120 och 9130, är utvecklade med största hänsyn tagen till hygien. God hygien kan inte kontrolleras visuellt, därför har bakteriologiska tester genomförts på ett oberoende testinstitut för att mäta dessa nivåer. Jeros är den enda tillverkaren av grovdiskmaskiner som genomfört sådana tester med godkänt resultat, varför du kan känna dig trygg med att din diskmaskin håller måttet för senaste ställda hygienkrav inom livsmedelsbranschen.

Grovdiskmaskinerna i Xtended-serien är också utrustade med ett miljövänligt sparprogram för diskning av lätt nedsmutsad disk. Sänkt disktemperatur och diskmedelsförbrukning, samt en slutsköljning med 85°C temperatur på vattnet, säkerställer att hygienen fortfarande garanteras.

Dessa industriella grovdiskmaskiner har automatisk sensorstyrd dosering av diskmedel och desinficeringsvätska vid sköljning. Detta säkerställer att en enhetlig mängd diskmedel används vilket minskar kostnaderna väsentligt och är bra för miljön.

Diskmaskinerna har också ett integrerat rengöringsprogram. Vid val av rengöring på kontrollpanelen, så aktiveras pumpen och automatisk tömning av diskmaskinerna startar. Samtidigt rengörs diskmunstyckena inuti maskinen. Grovdiskmaskinerna desinficeras också automatiskt med 85°C vatten och tömmer det smutsiga vattnet för att sedan stå redo för automatisk påfyllning nästa dag.

Grovdiskmaskinerna från Jeros är också mycket energieffektiv med upp till 25% lägre strömförbrukning, minskad energiförbrukning och mindre vattenförbrukning. Energibesparingen beror på att diskmaskinen har vattenbesparande dysor, energieffektiva pumpar, precisionskontrollerad temperaturregulator, isolerade disktankar och isolerade sköljtankar, lägre stand-by temperatur och en isolerad huv i rostfritt stål.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
 • Mycket hög diskkapacitet – industriellt bruk
 • Kan anpassas efter kundunika krav
 • Möjlig att utrusta med bord, rullbord och andra specialtillbehör
 • Optimerad hygien
 • Automatisk öppning och stängning
 • Automatisk dosering av diskmedel
 • Integrerad självrengöring - ”Duo Micro” filtersystem
 • Ergonomisk design
 • Lägre energiförbrukning, upp till 25%
 • Miljövänlig – ECO Wash
 • Integrerad dräneringspump
 • Optimerad kontrollpanel
 • Auto-Off funktion
Tillval

Korg för smådelar

Korg rostfri

Tallrikskorg

Korg för glas / koppar

Förtvättsbänk med dusch 750 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch 900 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch 1 200 x 790 mm

Förtvättsbänk med dusch 1 500 x 790 mm

Sidobänk 700 x 790 mm

Sidobänk 900 x 790 mm

Sidobänk 1 200 x 790 mm

Sidobänk 1 500 x 790 mm

Förlängning av bänk

Broschyr