Hoppa till huvudinnehåll

Jonny Yüksel

Jonny Yüksel älskar pizza! Så pass mycket att han tillsammans med sin pappa och sina bröder byggt upp restaurangkedjan I love pizza, som förutom pizza serverar matiga sallader och utmärkta kebabrätter. I dag består restaurangkedjan I love pizza av inte mindre än 10 restauranger, samtliga belägna inom Göteborgsområdet, förutom en restaurang som ligger i Visby.

I love pizzas främsta krydda heter passion och resten är en familjehemlighet, säger Jonny och fortsätter: Men grunden för pizzorna och våra övriga rätter är att vi är ytterst noggranna vid val av råvaror, som måste vara fräscha!

Jonny vet vad han talar om. Det är säkert hans noggranna val som tagit honom till guldvinster både i Pizza-SM och till nordiska mästerskapen. Han har också deltagit som jurymedlem i de båda mästerskapen vid flera tillfällen, precis som i Pizza Champion Cup i Stockholm 2024. Att bli uttagen till jurymedlem är om något det som påvisar Jonnys kunskap kring ämnet pizza!

Jag är verkligen en riktig pizzaälskare, skrattar Jonny.

Förutom att äta, drömma och leva pizza så umgås Jonny med sin familj. Han har fru och fyra barn, spelar golf och padel och umgås gärna med vännerna för en öl eller två.

Om du besökte Fastfood & Cafémässan hade du chansen att möta denna positiva och inspirerande pizzakock i Sveba Dahlens monter. Jonny var på plats i Sveba Dahlens monter den 1 februari och gräddade fina pizzor i våra ugnar som många besökare fick njuta av.

Image
Jonny Yuksel Pizzakock Personligt Sveba Dahlen