Kakmaskinen som är en riktig multimaskin och äkta konditorimaskin! Med kakmaskinen Mimac Suprema bakar du spritsade eller trådavskurna kubbade kakor, fyllning av muffins, Budapestbottnar och sockerkaka med mera. Det är endast fantasin som sätter gränser!
Mimac Suprema är den mångsidiga kakmaskinen med ett brett användningsområde, designad för små och medelstora bagerier och konditorier som eftersöker maximal flexibilitet i kombination med utmärkt prestanda samtidigt som man värnar om hantverket. Spritsade eller kubbade kakor produceras effektivt och läggs på bakplåt. Med pumphuvudet för lösa degar bakar du sockerkaksbottnar, budapestbottnar, fyllda muffins etc. De moderna programmerbara funktionerna erbjuder konditorer ett stort utbud av kreativa möjligheter.
Kakmaskinen Suprema från Mimac är en av den mest mångsidiga kakmaskinen av kakmaskiner och har ett stort utbud av tyllar, munstycken och formbräden som innebär att variationen på produkter som du kan baka är enorm. Samtliga delar som kommer i kontakt med degen eller smeten kan också enkelt tas bort för diskning och rengöring.
Kakmaskinen är enkel att använda. Du kan skapa upp till 200 recept-program för dina olika produkter med den tydliga 7-tums pekskärmen som instruktivt visar de olika stegen för att lägga in ett nytt program. De färdiga programmen visas sedan med bilder och namn så att du enkelt kan ladda upp korrekt program för den produkt du vill producera.
Den ekonomiska aspekten av kakmaskiner spelar också stor roll! Priset för inköpta Budapestbottnar ligger idag på ca 110 kr/st. Med hjälp av kakmaskinen Mimac Suprema får du en kostnad för Budapestbotten om knappt 40 kr/st. För att se vilken tidsvinst och ekonomisk vinst du gör på konditorimaskinen finns dokumentet Mimac tidsbesparing under broschyrer.
Konditorimaskin Mimac Suprema är en mycket anpassningsbar maskin och utformas alltid utefter önskemål och vad den skall användas till. Under fliken kundanpassningar hittar du ett urval av funktioner som finns tillgängliga till kakmaskin Mimac Suprema.
Erbjuder maximal flexibilitet för produktion av konditoriprodukter.
Mångsidig konditori-/ kakmaskin med ett stort användningsområde.
Spritsade eller kubbade, trådavskurna kakor produceras och läggs på bakplåt, fyllning av muffins, Budapestbottnar och sockerkaka med mera. Endast fantasin sätter gränser.
Kreativ produktion - Brett utbud av tyllar, munstycken och formbräden för att variationerna på produkter som kan tillverkas är mycket stora.
Pumphuvud för lösa degar finns som tillval. Med den kan man tillverka sockerkaksbottnar, Budapestbottnar, fylla muffins etc.
Mycket användarvänlig, ergonomisk och enkel användning.
Stor produktion på liten yta med hög och jämn kvalitet på slutprodukten.
Användarvänlig 7-tums kontrollpanel med pekskärm.
Spara upp till 200 recept med bilder direkt i panelen.
Oändliga möjligheter, endast fantasin sätter gränser.
Ett stort utbud av formar och munstycken. Möjliggör förverkligande av produkter i en mängd olika former och dimensioner.
God hygien, konstruktion i rostfritt stål och aluminium. Enkel demontering och rengöring av delar som kommer i kontakt med livsmedel.
Elektronisk höjdinställning.
Panelprogramvara för att sänka bordet vid tillverkning av flerlagersprodukter.
Doseringsenhet med Ø80 mm PET -rullar.
Elektronisk variabel hastighetskontroll för doseringsrullarna.
Motordriven munstycksrotation med variabel hastighet
Motordriven trådklippare med variabel hastighet
USB-port på framsidan för återställning och export av recept.
Ett stort utbud av formar och munstycken finns tillgängliga. Möjliggör förverkligande av produkter i en mängd olika former och dimensioner.
Anpassningar som kunder ofta önskar till Mimac Suprema Maxx:
Ytterligare anpassningar och tillval utefter behov:
Maximal spritshastighet: 40 slag per minut.
Maximal plåtbredd: 450 mm.
Längsta spritslängd: 120 mm.
Mått B x D x H: 1110 x 895 x 1360 mm.
Vikt: 245 kg.
Kapacitet spritshuvud: 25 liter.
Kapacitet fyllningspump: 27 liter.
Effekt: 1.5 kW.
Strömförsörjning: 230 V - 50/60 Hz - 1-fas.
Referenser
Doften av nybakat slår emot besökaren när hen stiger in på Konditori Amarant i Torshälla, strax utanför Eskilstuna. En lång disk breder ut sig med rader av bakverk efter bakverk. Ett besök på Amarant är inget för den som inte ska fika! Bakom disken står ägaren Hans Styrlander med personal. Hans är numera andra generationens ägare av det anrika konditoriet, men har hjälpt sin far i bageriet sedan 12 års ålder. Hans berättar att hans far startade konditoriet på 1950-talet och att det nu har utvecklats till ett bageri och konditori med inte mindre än fyra olika...