Hoppa till huvudinnehåll
-

Internorga 2024

Välkommen till Middleby Deutchlands monter Hall B6, Monter 119 på Internorga Foodservicemässa i Hamburg, 8 - 12 mars 2024. Besöker du mässan har du chansen att se Sveba Dahlens pizzaugn Pizza Vichinga som förhandsvisas under mässan. 

Med pizzaugn Pizza Vichinga utvecklar du din restaurangs pizzakoncept över natten. Ugnen erbjuder det bästa från två världar, grädda Napolitansk pizza och klassisk pizza samtidigt i varsitt däck. Ugnen är utrustad med två däck, ett pizzadäck som bakar i temperaturer upp till 350°C anpassad till klassisk pizzabakning samt ett däck med temperaturer upp till 500°C som är anpassat för Napolitansk pizza.

Ugnen är robust med både interiör och exteriör i rostfritt stål, svetsade ugnsrum och robusta ugnsluckor med keramiskt glas anpassat för bakning i höga temperaturer. Ugnen är mycket välisolerad, vilket hjälper till att behålla värmen i ugnen. Mindre energispill betyder lägre energiförbrukning men också en mer behaglig arbetsmiljö för pizzabagaren. 

Den elektriska pizzaugnen värms snabbt upp till önskad temperatur och med dubbla temperatursensorer per ugnsrum, samt individuellt justerbar övervärme, undervärme och frontvärme så får du önskade och jämna bakresultat. 

I montern hittar du självklart företagsrepresentanter från oss. Välkommen!

Läs mer här

Hamburg
Mässa