Hoppa till huvudinnehåll

Är du Årets Konditor 2023? Anmäl dig till tävlingen här!

Nu är anmälan till årets stora tävling för professionella konditorer, Årets Konditor 2023 öppen! Den årliga tävlingen arrangeras under Bak- och Chokladfestivalen på Stockholmsmässan den 10 november, men redan nu är det dags att anmäla sig.

Sista anmälningsdag är den 21 maj och du ansöker med ditt paradbakverk, inom ramen tårta, bakelse, tart eller dessert. Desserten kan presenteras i glas eller på tallrik. Klicka på nedan knapp för att skicka in din anmälan. Årets tema för tävlingen som skall genomsyra alla bakverk är "Old School" med fri tolkning.

Anmälan Årets Konditor 2023

Visa upp dina färdigheter som konditor

Vinnaren får under ett år titulera sig Årets Konditor och vinner dessutom en summa på 40 000 för att använda till något som är utvecklande i yrket.

Tävlingen arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer och som huvudsponsor av tävlingen ser Sveba Dahlen fram emot din ansökan och en spännande tävling med kreativa bakverk och högklassiga hantverk. Årets Konditor är en uppskattad tävling som under Bak- och Chokladfestivalen brukar locka en stor och entusiastisk publik. Ge din karriär som professionell konditor en extra skjuts genom att vara med och tävla i Årets Konditor, vi ser fram emot att se ditt bidrag. Lycka till!

Image
Årets Konditor 2023 anmäl dig här - Josefine Pagander vinnare Årets Konditor 2022 desert i glas Sveba Dahlen
Image
Anmälan Årets Konditor 2023 Vinnare 2022 Josefine Pagander Bakverk Sveba Dahlen
Image
Tävlande Årets Konditor 2022 Sveba Dahlen

Foto: Sveriges bagare & konditorer / Sara Trus / David Thunander