Hoppa till huvudinnehåll

Plåtskrapningsmaskin Jeros med Aqua Clean, nya generationen rengöring av bakplåtar

Jeros plåtskrapningsmaskin är den moderna, hygieniska plåtrengöringsmaskinen med minskad bullernivå och förbättrad rengöring. Med Jeros plåtskrapningsmaskin rengör du 100 stycken bakplåtar på bara 6 - 8 minuter. Denna plåtrengöringsmaskin rengör såväl perforerade som släta plåtar.

Plåtskrapningsmaskinerna i 90-serien är designade för att klara de hårda hygienkrav som ställs på ett bageri eller en restaurang. Materialval i rostfritt stål och syntet samt medföljande borstar i en väl genomtänkt teknisk konstruktion, gagnar för en plåtskrapningsmaskin som håller i många år. Hela plåtskrapningsmaskinen är spolbar med vatten. Med kontinuerlig rengöring av maskinrum och borstar garanteras hög hygien och optimal rengöring av bakplåtar.

Plåtrengöringsmaskinen har två uppsättningar rengöringsborstar, som är tillverkade av ett syntetiskt material. Dessa borstar finns också i rostfritt stål som tillval.

Plåtrengöringsmaskinen har två effektiva förskrapor, vilka ta bort de flesta brända resterna på båda sidor av bakplåten innan plåten går vidare till rengöringsborstarna. Detta säkerställer en effektiv förrengöring där färre rester följer med in i rengöringssystemet. Det i sin tur förlänger effektiviteten avsevärt liksom livslängden för rengöringsborstarna.

Rengöringsborstarna rengör därefter plåtens alla ytor, de avlägsnar även rester från hålen i perforerade plåtar. Genom att hålla perforeringen ren underlättas för energi- och värmeflödet senare under bakprocessen vilket leder till ett bättre bakresultat. Rester som tas bort faller ned i en uppsamlingsbricka som är lätt att tömma och rengöra.

Bakplåten passerar sedan genom det automatiska oljningssystemet (modell 9015) som kan sättas på och av efter behov. Oljesystemet säkerställer en stabil, fin och enhetlig inoljning av plåten. En inoljad plåt innebär att behovet av smörpapper och även olja minskas avsevärt och sparar tid.

När plåtarna lämnar plåtrengörningen, landar de i bakplåtsvagnen som är utrustad med ett mjukt fjädersystem som minskar fallet och därmed också bullret från fallande bakplåtar, vilket ger en behagligare och mer bullerfri arbetsmiljö.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
  • Hög hygienfaktor
  • Optimerad rengöring av bakplåtar
  • Låg bullernivå, 3dB
  • Optimerat förskrapningssystem
  • Automatiserad oljedrivning
  • Tidsbesparing
  • Material i rostfritt stål och syntet
Tillval

Borstar i rostfritt stål

Broschyr
pdf
Document