Hoppa till huvudinnehåll

ie Sanna - ett pittoreskt familjebageri i ett av Madrids bostadskvarter

I stadsdelen Guindalera ligger det lilla bageriet ie Sanna, som är en familjedröm som gått i uppfyllelse! Då ägaren flyttade tillbaka till Madrid med fru och barn, efter att ha bott i Sverige under många år, hade familjen en dröm om att starta ett eget bageri med caféverksamhet. Man hittade lokalen och påbörjade planerna för att starta sin verksamhet.

- Det har verkligen varit hårt och slitsamt jobb, säger ägaren till bageriet, men det är värt varenda droppe svett! 

Ägaren berättar vidare att det var ett tufft beslut att investera i ugnarna - man använder idag en ugn ur S-Serien samt till den en liten däckugn, men att det var värt varenda investerad krona. Ugnarna har inte krånglat en enda gång och de bakar med ett gott resultat. Vilket märks då många av kunderna blivit stamgäster. Konditoriet har blivit så populärt att man har planer på att överta lokalen intill och utvidga ytan, för att skapa fler sittplatser.

- Eftersom jag bott i Sverige under många år vet jag att jag kan lita på att det är svensk kvalitet.

Vår kontakt med Sveba Dahlens spanska kontor har varit fantastisk – har vi haft frågor eller funderingar har de kommit direkt och visat oss hur man gör. Det är verkligen god service!

Ugnen används under hela dagen, då man arbetar enligt bake-off principen. Det gör att det alltid doftar gott av nybakat i butiken, samtidigt som man garanterar färskt bröd till kunden – hela dagen! Bageriet har idag fyra anställda och samtliga kan enkelt använda ugnen, vilket underlättar då man bakar alla typer av bake-off produkter.

- Det blir en ugn från Sveba Dahlen nästa gång också. Men då ska jag ha en större stickugn.

Relaterade produkter

Kombinationsugn Ministickugn S-Serien

S-Serien är kombinationsugnen som är tillgänglig med roterande ministickugn och kombinationer av...

Läs mer