Hoppa till huvudinnehåll

Sveba Connect, en lönsam molntjänstlösning för bageri

Vill du öka vinsten samtidigt som du försäkrar kvaliteten på brödet? Sveba Connect kan hjälpa dig med detta! Genom att ansluta dina ugnar till Sveba Connect molntjänstlösning möjliggörs smartare och effektivare arbetsflöden i bageriet. Verktyget ger dig full kontroll över din bakning - var som helst, när som helst, hela vägen! Med rätt användningsmönster minimeras både monetära och miljömässiga kostnader.

Image
bageriugn molntjänst stickugn sveba connect sveba dahlen

Sveba Connect - Ett recept för mer lönsam bakning

  • Övervaka alla bageriets uppkopplade ugnar online - När som helst, var som helst och med vilken hårdvara (dator, surfplatta, mobil) som helst. 
  • Samla och få information angående både samtliga och enskilda ugnars driftinformation, användning, förbrukning i realtid. Man kan också se ugnarnas status, antal kör-timmar, när ångan används, antal starter med mera.
  • Använd och ladda ner samlad data för att se och beräkna driftkostnader, optimera användningen, öka vinsten och att försäkra kvaliten.
  • Spara tid och pengar med centrala mjukvaruuppdateringar. Uppdatera ungarnas mjukvara själv med ett klick, inga mer kostsamma och tidskrävande resor eller inhyrning av service för installation av ny mjukvara.
  • Smart och enkel recepthantering. Spara dina recept, dela de mellan dina ugnar, dela med dig till andra och ladda ner nya recept - Lätt, snabbt och säkert!

Sveba Connect - Recept och bakning

Få kontroll över-, ladda upp, ladda ner, dela- och kategorisera dina recept! Med Sveba Connect är det enkelt att arbeta med recept. Få rätt ugnsinställningar varje gång med recepthubben!

Sveba Connect - Service

Få statistik och information om dina ugnars förbrukning, effektivitet och användning, ugnsloggar, viktiga aviseringar och mycket mer. Med Sveba Connect är det enkelt att få kontroll på servicekostnaderna och att se till att ugnarna har den senaste mjukvaran. Använd den insamlade informationen för att öka effektiviteten och spara pengar.