Hoppa till huvudinnehåll

Snabbt och enkelt perfekt runda degbitar med ergonomisk bullrivare

Ergonomisk och lättanvänd halvautomatisk bullrivare BDM från Daub som behandlar degen varsamt och ger perfekt runda degämnen. Ett smart, tidsbesparande och ekonomiskt val för mindre bagerier! Den semi-automatiska avdelaren och bullrivaren säkerställer att degfördelningen sker varsamt i en smidig rörelse medan den manuella och kraftfulla rundningsrörelsen ger dig perfekta runda bitar. Den halvautomatisk bullrivaren BDM har fast delningsskiva, manuell delning och eldriven rundrivning. Den har pålitlig drift och finns i sex varianter som ger mellan 14 och 52 degbitar och hanterar degämnen mellan 16 och 250 gram. Delningssystemet har lågt tryck och respekterar degens konsistens. Den är ergonomisk och lätt att använda och kräver ingen fysisk ansträngning från operatören.

Maskinhuvudet kan med enkelhet utan fysisk påfrestning lutas framåt för enkel rengöring vilket sparar tid i bageriet varje dag. Den anodiserade delningsskivan i aluminium och kniven i rostfritt stål kräver minimalt med mjöl för delningen, är hygieniska i bruk och är enkla att rengöra.

Maskinens rivplatta i aluminium minskar vikten på rörliga delar. Det ger en ljudlös drift med minimala vibrationer och en varsam deghantering för en perfekt slutprodukt.

Bullrivaren har tung motvikt som ger en stabil golvplacering. Ingen dämpare krävs och maskinens stabilitet skyddar golvet i bageriet och angränsande utrustning, samtidigt som den är utrustad med hjul vilket gör bagerimaskinen flyttbar.

Användarvänlig bagerimaskin som ger perfekta rundade degämnen. Den halvautomatiska bullrivaren fördelar degen på ett varsamt sätt utan att någon fysisk ansträngning för operatören. Ett tidsbesparande och ekonomiskt val för mindre bagerier. Beroende på operatörens och flödets effektivitet och antal bitar i delningsskivan är det möjligt att producera mellan 1800 och 10400 degbitar per timme. 

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
  • Varsam deghantering med bra rundrivningsresutat.

  • Tillförlitlig och lätt att använda.

  • Teflonbelagt, non-stick behandlat presshuvud / delningshuvud.

  • Knivar i rostfritt stål.

  • Huvudet kan lutas framåt för enkel rengöring.

  • 3 st rivtallrikar i livsmedelsgodkänd plast medföljer.

  • Sex modeller, degämnen mellan 16 - 250 g.

  • 7 st varianter mellan 14 - 52 st.

  • Rivplatta, form i aluminium.

  • Tre formplattor inkluderat.

Tillval

Extra rivtallrikar

Specifikation

Effekt: 0,6 kW

Djup delningsskivor: 82 mm

Mått: 650 x 650 x 1460 mm 

Vikt: 340 kg

 

Image
Bullrivare delningsskivor daub sveba dahlen
Image
Bullrivare degdelare degrundare daub sveba dahlen

Relaterade produkter

Bullrivare Automatisk - BDA

Helautomatisk bullrivare BDA från Daub av mycket hög kvalitet, ergonomisk, ekonomisk och...

Läs mer