Helautomatisk bullrivare BDA från Daub av mycket hög kvalitet, ergonomisk, ekonomisk och tidsbesparande för bageriet. Bagerimaskinen behandlar degen varsamt och ger konsekvent perfekta runda degämnen. BDA arbetar enbart med hydrauliska komponenter vilket gör den mycket skonsam mot degen och medför också en unikt låg ljudnivå som genererar en behaglig arbetsmiljö i bageriet. Den automatiska bullrivaren som delar och rundar (river) degbitar i jämnstora bitar med automatisk arbetscykel utan någon fysisk ansträngning från bagaren / operatören. Degdelningen sker på ett smidigt sätt och med kraftfulla rundningsrörelser produceras perfekt runda degbitar. Maskinen har elektroniskt reglerad viktinställning som du med enkelhet ställer in samt justerbar delnings och rundningstid för optimering av slutprodukt.
Med bullrivarens kontrollpanel kan du programmera upp till 10 stycken snabbprogram med individuella delnings och rundningstider olika för slutprodukter. Tillsammans med bagerimaskinens automatiska arbetscykel ökar detta bagarens eller operatörens produktivitet då tiden kan läggas på annat än att göra inställningar eller att bevaka delnings och rundningsprocessen. Maskinen har hög säkerhet då det krävs en enkel tvåhandsmanöver på kontrollpanelen för att starta produktionen.
Bullrivaren har utbytbar delningsskiva som enkelt byts på 5 minuter och ger ökad flexibilitet. Det finns sju anodiserade delningsskivor av aluminium att välja mellan, med knivar i rostfritt stål och med arbetscykel mellan 14 och 52 bitar samt 16 - 250 gram. Med utbytbar delningsskiva ökar dina möjligheter att snabbt och enkelt att förbereda många olika produkter under arbetsdagen. Det stora urvalet av delningsskivor gör det enkelt att producera säsongsbetonade produkter för att möta konsumenternas behov. Den anodiserade delningsskivan i aluminium och kniven i rostfritt stål kräver minimalt med mjöl för delningen, är hygieniska i bruk och är enkla att rengöra. Maskinhuvudet kan med enkelhet utan fysisk påfrestning lutas framåt för enkel rengöring vilket sparar tid i bageriet varje dag.
Bullrivaren har tung motvikt som ger en stabil golvplacering. Ingen dämpare krävs och maskinens stabilitet skyddar golvet i bageriet och angränsande utrustning, samtidigt som den är utrustad med hjul vilket gör bagerimaskinen flyttbar vilket medför smidig rengöring av bagerigolv.
Daubs toppmoderna bullrivare med automatisk arbetscykel, utbytbar delning skiva och justerbar press- och rundningstid delar och rundar degen försiktigt till perfekta runda degämnen med konsekventa resultat. Bagerimaskinens flexibilitet och enkelhet gör den till ett självklart val för varje bagare eller bageri.
Delning och rundning av deg med smidig kontrollpanel och enkel tvåhandsmanöver för extra säkerhet.
Exakt reglering av formningskammare. Degbitar mellan 16-250 gram.
Automatisk delning och rundrivning.
Jämnt formade och konsekvent producerade degprodukter till följd av exakt programmering av rundningstiden.
Separata funktioner för: endast delning, endast rundning och rengöring.
7 utföranden med 14-52 bitar.
Programmerbara pressnings och rivningstider medför ökad produktivitet för bagaren / operatören.
Programmerbart minne för 10 för olika produkter.
Ställbar rivningstakt och -hastighet.
Enkelt utbytbart teflonerat press- och rivhuvud med maximal flexibilitet. Viktspannet 16 till 250 gram är tillgängligt.
Stabil, smidig och tyst i daglig drift.
Delningsknivar i rostfritt stål.
Teflonbelagd presshuvud / delningshuvud i anodiserad aluminium.
Enkel att rengöra med minimalt underhåll.
Presshuvudet kan lutas framåt för enkel rengöring.
Med stöd av gjutjärn på hjulen extra stabil och lätt att flytta, extremt stabil även under drift.
Tre lättrengjorda rivtallrikar i livsmedelsgodkänd plast medföljer.
Extra delningshuvud.
Extra rivtallrikar.
Effekt: 1,3 kW
Djup delningsskivor: 82 mm
Mått: 620 x 660 x 1700 mm
Vikt: 340 kg
Referenser
Bageri och Konditori Socker Sucker är resultatet av två kreativa själar med ytterst träffsäkra smaklökar som slagit samman sina färdigheter och startat ett stjärnkonditori- och bageri i hjärtat av Stockholm. Det är inte slumpen som gjort att Frida Bäcke och Bedros Kabranian fattade beslutet att starta egen verksamhet, utan det är ett väl genomtänkt beslut. Fröet till ett eget bageri såddes för många år sedan då duon arbetade tillsammans. De såg att de trivdes ihop, hade liknande engagemang och tänk kring bakade produkter...
Relaterade produkter
Ergonomisk och lättanvänd halvautomatisk bullrivare BDM från Daub som behandlar degen varsamt och...