Hoppa till huvudinnehåll

Kavlingsmaskin Rondo Econom 4000 – maximal produktion på minimalt utrymme

Du vet att kvaliteten på dina artisan-bakverk bestäms redan i degkavlingen, att kavlingsmaskinen är en av de viktigaste bagerimaskinerna i hela produktionsprocessen för laminerade och kavlade degar. Den mekaniska kavlingsmaskinen Econom från Rondo är en ergonomisk och lättarbetad kavlingsmaskin för små ytor. Trots sitt lilla format håller den hög prestanda och kavlar degar med stor noggrannhet och är en riktigt trevlig kavlingsmaskin att jobba med. Oavsett om du väljer bordsmodellen eller den mobila golvmodellen, så är Econom Kavlingsmaskin från Rondo den idealiska maskinen för hotell, butiksbagerier, restauranger, pizzerior och serveringar, liksom även för mindre bagerier och konditorier.

Kavlingsmaskinen Econom används för att kavla all slags deg med stor exakthet. Den ergonomiska armen för att justera valsarna underlättar maskinens handhavande så att arbetet inte blir tröttande. Stoppet för slutlig tjocklek gör att du mycket enkelt kan ställa in önskad produkttjocklek. Dina degar får då alltid en konstant sluttjocklek och dina produkter får alltid samma storlek och vikt.

Kavlingsmaskinen har en modern konstruktion som gör att du kan sköta maskinen helt utan ansträngning. Samtliga reglage sitter inom bekvämt räckhåll och kan manövreras utan ansträngning. Kavlingsmaskinens dimensioner är dessutom ovanligt nätta och passar in i varje bageri, hur litet det än må vara. Efter användning fäller man bara upp arbetsborden och ställer maskinen åt sidan.

För en avbrottsfri drift krävs att valsarna hålls rena hela tiden. Med Econom kavlingsmaskin får du just det! Kavlingsmaskinen är utrustad med ett unikt och väl beprövat skrapsystem, som verkligen tar bort alla rester av deg och mjöl. Det innebär att även veka eller mycket tunna degar kan bearbetas utan att brista. Självklart kan du också utan verktyg ta bort skrapan för rengöring.

Tack vare den hygieniska designen tar det knappt någon tid alls att rengöra maskinen. Kavlingsmaskinens ytor är släta och lätta att torka av. Motorn är dessutom helt täckt av mjöluppsamlingsbrickan och stoppet för sluttjocklek är inbyggt i kåpan.

Rondos kavlingsmaskiner är robusta och byggda för att hålla! Alla viktiga komponenter, till exempel maskinborden, är tillverkade i rostfritt stål. Med Econom kavlingsmaskin får du en trotjänare i många år.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!
  • Ergonomisk valsjustering
  • Enkelt handhavande
  • Hygienisk, enkel att rengöra
  • Mycket kavlingsmaskin till mindre peng
  • Välj mellan bordsmodell eller mobil golvmodell
Tillval
  • Kavlingsband av blå plast
  • Deguppsamlingsbrickor för modellen med underrede
  • Fotmanövrering för modellen med underrede
  • Mjöluppsamlingsplåt

Relaterade produkter

Kavlingsmaskin Automatisk – Automat 2000

Kavlingsmaskinen Automat 2000 har sedan årtionden blivit begrepp för kavlingsmaskiner som presterar...

Läs mer
Kavlingsmaskin Datorstyrd – Rondostar 5000

Har ditt företag har vuxit och du vill kunna bearbeta mer deg i din kavlingsmaskin? Eller vill du...

Läs mer
Kavlingsmaskin Mekanisk – Manomat 2000

Kavlingsmaskinen Manomat 2000 är en riktig arbetshäst bland kavlingsmaskiner! Manomat 2000 är det...

Läs mer
Kavlingsmaskin Mekanisk – Rondomat 4000

I ditt företag producerar du bakverk av många olika slags deg. För laminering och kavling behöver du...

Läs mer