Hoppa till huvudinnehåll

Bagerikylskåp i rostfritt stål med torrkyla

Med det professionella bagerikylskåpet BRIS 600 från Haglund Industri får du ett mycket rymligt och pålitligt kylskåp som är tillverkat i rostfritt stål samt med funktion för torrkyla. Kylskåpet passar de flesta lokaler då det finns tillgängligt med inbyggt kylaggregat och med centralkyla.

Kylskåpet rymmer 27 bageriplåtar med måttet 600 x 450 mm och skåpets 27 gejderpar är enkla att lyfta ur. Skåpets förångare är skyddslackad för ökad livslängd och den är placerad i skåpets överdel för att optimera luftflödet och förvaringsutrymmet i kylrummet.

BRIS 600 bagerikylskåp har en smart styrenhet som inkluderar temperaturreglering, smart automatisk avfrostning, temperaturövervakningsfunktion, elektronisk styrning av fläktar samt LED-belysning.

Kylskåpet tar liten plats i bageriet och kan placeras tätt intill väggen tack vare inbyggd ventilering. Skåpet är välisolerat med minst 60 mm polyuretan för att skapa ett så tätt skåp som möjligt. Detta tillsammans med skåpets lågenergifläktar, kylsystem med expansionsventil, kylmedel samt att kylluften till kondensator samlas in underifrån så hjälper skåpet hjälper till att hålla nere energiförbrukningen under alla klimatförhållanden. Lågenergifläktarna minskar också uttorkning av kylvarorna och har en låg ljudnivå. 

Dörren är utrustad med lås och har ett kraftigt handtag i rostfritt stål som gör den enkel att öppna. Den är också självstängande och har tätande magnetlister som enkelt går att avlägsna för rengöring. Dörren kan också utrustas med fotpedal för enkel öppning. 

BRIS 600 kylskåp har också en design om gör skåpet enkelt att rengöra. Kylskåpets interiör har rundade hörn och uttagbara gejdrar vilket gör det enkelt att komma åt överallt. Skåpets rostfria plåt är enkelt att torka rent och har hög hållbarhet.

Söker du kylskåp till ditt bageri, konditori, restaurang eller butik? Vi på Sveba Dahlen kan hjälpa dig, kontakta våra säljare för personlig service.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!

Kylskåp med torrkyla

Utrustat med torrkyla och optimerat luftflöde.

Varvtalsstyrda lågenergifläktar

Utrustad med lågenergifläktar som minskar risken för uttorkade kylvaror, minskar energiförbrukningen och sänker ljudnivån i bageriet.

Rymligt kylutrymme

Stort kylutrymme utan maskindelar som tar upp plats, förångare är placerad ovanför kylutrymmet. Levereras med 27 löstagbara gejderpar som passar bageriplåt 450 x 600 mm.

Styrenhet

Styrenhet med temperatursstyrning, smart avfrostning, temperaturövervakning och fläktstyrning.

Välisolerat kylskåp

Skåpet är isolerat med minst 60 mm polyuretan för att säkerställa täthet och låg energiförbrukning.

Smart avtagbar tövattenlåda

Enkel rengöring av skåpets rostfria tövattenlåda genom snabb och smidig av- och påmontering utan verktyg. Överbliven värme från skåpets kompressor hjälper till med avdunstning av tövatten.

Enkel rengöring

Kylskåpet har avtagbara gejdrar och rundade hörn i kylutrymmet samt avtagbara lister på dörren för enkel rengöring. Skåpet är dessutom tillverkat helt i rostfritt stål som är både hållbart och smidigt att torka av. 

Ställbara ben

Kylskåpets ben är ställbara 130 - 180 mm.

Robust, självstängande dörr

Självstängande dörr i rostfritt stål med extra hållbar plåt. Kraftigt hållbart handtag och smart magnetdesign på tätlister som smidigt plockas loss för rengöring.  

Utrymmessparande teknik

Skåpet är utrustat med ventilering som medför att man kan placera skåpets baksida tätare mot vägg.

Tillval
  • LED-belysning i skåpet.
  • Fotpedal för öppning av skåp.
  • Hjul, varav två stycken är låsbara.
  • Elektrisk expansionsventil.
  • Elektronisk hygrostat för fuktreglering.
Specifikation

Mått (b x d x h): 600 x 800 x 2160 mm.
Djup med dörr 865 mm.

Image
Kylskåp bageri konditori foodservice BRIS 600 måttskiss Haglund Sveba Dahlen
Broschyr

Relaterade produkter

Frysskåp bageri - BRIS 600 Haglund

Letar du efter ett frysskåp till ditt bageri, konditori eller restaurang så har du hittat rätt! Med...

Läs mer