Hoppa till huvudinnehåll

Bagerifrysskåp i rostfritt stål med torrkyla

Letar du efter ett frysskåp till ditt bageri, konditori eller restaurang så har du hittat rätt! Med bagerifrysskåp BRIS 600 från Haglund Industri får du en rymlig frys med smarta funktioner som automatisk avfrostning och torrkyla. Skåpets interiör och exteriör är båda tillverkade i rostfritt stål som förenklar rengöringen av skåpet och underlättar i vardagen. Skåpet är tillgängligt med inbyggt kylaggregat och centralkyla.

Frysskåp BRIS 600 levereras med 27 löstagbara gejderpar och rymmer därmed 27 bageriplåtar med mått 600 x 450 mm. Frysutrymmet är fritt från komponenter för att du skall kunna utnyttja hela volymen till förvaring. Skåpets förångare är skyddslackad för ökad livslängd och är placerad ovanför frysutrymmet. På så sätt optimeras också luftflödet i skåpets frysutrymme för bästa frysresultat.

BRIS 600 bagerifrysskåp har en smart styrenhet som inkluderar temperaturreglering, smart automatisk avfrostning, temperaturövervakningsfunktion, elektronisk styrning av fläktar samt LED-belysning.

Skåpet är välisolerat med minst 60 mm polyuretan för att minimera läckage av kylluft. Tillsammans med skåpets lågenergifläktar, kylsystem med expansionsventil, kylmedel samt att kylluften till kondensator samlas in underifrån kan skåpet hjälpa till att hålla nere energiförbrukningen under alla klimatförhållanden. Skåpets varvtalsstyrda lågenergifläktar minskar också uttorkning av frysvarorna och har en låg ljudnivå vilket leder till en behaglig arbetsmiljö. Frysskåpet är kompakt och kan placeras tätt intill väggen i bageriet för att ta upp minsta tänkbara yta. 

Frysens dörr är utrustad med lås och har ett kraftigt handtag i rostfritt stål som gör den enkel att öppna. Den är också självstängande och har tätande magnetlister som enkelt går att avlägsna för rengöring. Frysskåpets interiör har rundade hörn och uttagbara gejdrar vilket gör det enkelt att komma åt överallt vid rengöring och skåpets rostfria plåt är enkelt att torka rent och har hög hållbarhet.

Kontakta Sveba Dahlen om du behöver kylskåp eller frysskåp till ditt bageri, konditori, restaurang eller butik så hjälper vi dig.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Det här får du!

Torrkyla i frysskåp

Frysskåpet är utrustat med torrkyla och optimerat luftflöde för bästa hantering av frysvaror.

Varvtalsstyrda lågenergifläktar

Utrustat med lågenergifläktar som minskar risken för uttorkade frysvaror. Fläktarna minskar också energiförbrukningen och sänker ljudnivån i bageriet och medför en bättre arbetsmiljö.

Rymligt frysutrymme

Stort frysutrymme utan komponenter som tar upp plats. Frysens förångare är placerad ovanför frysutrymmet vilket gör att hela utrymmet kan användas för frysvaror. Levereras med 27 löstagbara gejderpar som passar bageriplåt 450 x 600 mm.

Kontrollpanel och smarta funktioner

Kontrollpanel med smidig temperatursstyrning. Frysen är utrustad med smart avfrostning, temperaturövervakning och fläktstyrning.

Välisolerat frysskåp

Frysskåpet är isolerat med minst 60 mm polyuretan för att säkerställa god täthet och låg energiförbrukning.

Avtagbar, rostfri tövattenlåda

Enkel rengöring av frysens rostfria tövattenlåda genom snabb och smidig av- och påmontering utan verktyg. Överbliven värme från skåpets kompressor hjälper till med avdunstning av tövatten.

Enkel rengöring

Frysskåpet har avtagbara gejdrar och rundade hörn i frysutrymmet samt avtagbara lister på dörren för enkel rengöring. Skåpet är dessutom tillverkat helt i rostfritt stål som är både hållbart och smidigt att torka av. 

Robust, självstängande dörr

Haglund frysskåp Bris 600 har självstängande dörr i rostfritt stål med extra hållbar plåt. Kraftigt hållbart handtag och smart magnetdesign på tätlister som smidigt plockas loss för rengöring. Dörren kan utrustas med fotpedal för ännu smidigare öppning.  

Utrymmessparande frysskåp

Skåpet är utrustat med ventilering som medför att man kan placera skåpets baksida tätare mot vägg vilket ger mer utrymme i bageriet eller butiken.

Ställbara ben

Frysskåpets ben är ställbara 130 - 180 mm.

Tillval
  • LED-belysning i skåpet.
  • Fotpedal för öppning av skåp.
  • Hjul för smidig förflyttning av frysskåp. Två hjul är låsbara.
  • Elektrisk expansionsventil.
  • Elektronisk hygrostat för fuktreglering.
Specifikation

Mått (b x d x h): 600 x 800 x 2160 mm.
Djup med dörr 865 mm.

Image
Bagerifrys rostfritt BRIS 600 måttskiss Haglund Sveba Dahlen
Broschyr

Referenser

Relaterade produkter

Kylskåp bageri - BRIS 600 Haglund

Med det professionella bagerikylskåpet BRIS 600 från Haglund Industri får du ett mycket rymligt och...

Läs mer