Hoppa till huvudinnehåll
ons, 2021-09-01 - 12:01

LANSERING - Elektrisk pizzaugn High Temp NU med 2 däck!

Nu lanserar vi den elektriska högtemperatursugnen High Temp pizzaugn med två däck! Med två högtemperatursdäck maximeras effektiviteten utan att ta upp extra golvyta i restaurangen. Med Sveba Dahlens 500°C High Temp pizzaugn går det att byta pizzakoncept över en natt och möta kundernas efterfrågan på den exklusiva napolitanska pizzan. Det går självklart bra att värma och tillaga annat i ugnen såsom lavash-bröd, tunnbröd, pitabröd, lasagne och mycket annat.

Snabb uppvärmning och gräddning

Vid bakning av napolitansk pizza i upp till 500°C så gräddas pizzan på 60 till 120 sekunder beroende på val av topping. Ugnens högkvalitativa värmeelement med turbofunktion och två temperaturgivare värmer upp ugnsrummet med hjälp av tre värmezoner; över-, under-, och frontvärme. 
Beroende på önskad baktemperatur är ugnen redo att användas efter cirka 30 - 45 minuters uppvärmning. Värmen fördelas snabbt och effektivt till rätt temperatur och den behålls under hela baktiden. Ugnen har högkvalitativa, helsvetsade och välisolerade ugnsutrymmen som effektivt behåller värmen vilket medför lägre energiförbrukning och ger en behagligare arbetsmiljö. 

High Temp pizzaugn - ett smart och miljömedvetet val

High Temp pizzaugn är på många sätt ett smart val för pizzerian. Förutom mångsidigheten som två högtemperatursdäck medför, så är den elektriska ugnen snabb att starta, enkel att hantera och lätt att underhålla. 

Den elektriska High Temp-ugnen  går att med enkelhet programmera när ugnen skall starta och vilken temperatur ugnen skall värmas upp till. Därmed kan ugnen vara uppvärmd och redo att baka med när bagaren kommer till restaurangen. Inget förberedande extra arbete med ved, eldning med mera som tillkommer med en vedeldad ugn. 

Ugnen har material och komponenter av hög kvalitet som ger ugnen en lång livslängd med säker drift och fantastiska bakresultat om och om igen. Dessutom har ugnen ett lågt klimatavtryck då den drivs fossilfritt.

Utvidga pizzautbudet i september

Ugnen går att beställa från och med 1a september och vad kan vara en bättre start på höstsäsongen när pizzasäsongen drar igång än en förstklassig pizzaugn som erbjuder fantastiska jämnbakade napolitanska pizzor? 
Med High temp pizzaugn så byter man pizzakoncept över en natt. Ugnen finns i upp till två däck med utrymme för 6 pizzor per däck. Beroende på omsättning av napolitansk pizza så finns rätt ugn för pizzarestaurangen. Ugnen är enkel att installera och att lära sig samt att det alltid medföljer 3 meter kabel för snabb installation.