Hoppa till huvudinnehåll

Nu lanseras tunnelugn Artista Deli med stenband, innovativ bakning från Sveba Dahlen

Artista Deli - Simply luxury handcrafted!

Artista Deli är en mindre elektrisk tunnelugn vars baktemperatur uppgår till 450°C. Det gör att den är oerhört flexibel och gräddar allt från brödprodukter till pizza med fokus på precision och uniformt bakresultat.

I Artista Deli bakar du äkta stenugnsbakad pizza men också andra produkter som fristående bröd, formbröd, focaccia, tunnbröd, pita, arabiskt bröd, persiskt bröd, Naan-bröd, liba-bröd med mera. Alltsammans på ett energieffektivt och hantverksmässigt sätt. Med Artista Deli kan du till och med leverera produkter med till exempel företagets logotyp i botten!

Artista Deli - en mycket flexibel 3-i-1-ugn

Artista Deli är en ytterst flexibel, faktiskt 3-ugnar-i-1, då möjlighet finns att byta ut det medföljande stenhärdbandet till ett perforerat eller solitt stålband. Stenhärdband använder du vid produktion av pizza, libabröd, pitabröd, naanbröd med mera. Stålband vid bakning av sötare degar och lägre slutprodukter så som kakor. Perforerat stålband när du bakar fristående, högre bröd med mycket volym så som limpor.

Tack vare den flexibla lösningen med olika typer av band och att ugnen är modulär, får du möjlighet att reducera framtida investeringar och samtidigt täcka en större del av produktionen i bageriet. Det vill säga du har möjlighet att öka rörelsens totala flexibilitet, volym och resultat, med enbart Sveba Dahlens Artista Deli på plats.

Det finns också möjlighet att addera en transportbana vid in- och utmatning som bidrar till bättre processflöde i produktionen. Du kan även sätta samman ugnen med övriga maskiner i produktionslinjen, som t ex en formbana eller en efterföljande paketeringsstation.

Image
Artista Deli elektrisk minitunnelugn bakar i upp till 450°C, baka pizza, stenugnsbakat bröd limpor sveba dahlen

Energieffektiv tunnelugn med hög kapacitet för pizzeria, restaurang och bageri

Artista Deli är helt fossilfri och lämnar ett lågt koldioxidavtryck efter sig, då den drivs elektriskt. Den tillverkas av robusta materialval i Sverige och dess modulära system minimerar också spill vid själva tillverkningen. Artista Deli är även energieffektiv och använder enbart den energi som verkligen behövs under aktiv baktid. Flödet i bageriet blir alltså effektivare tillsammans med Artista Deli då handhavandet minimeras och volymerna ökar jämfört med traditionell bakning i däckugn.

Arbetssättet ersätter helt bakning i traditionella pizza- och bageriugnar och därmed krävs också mindre arbetskraft i bakprocessen. Resultatet blir dessutom utmärkt, så som till exempel en äkta handbakad pizza med skillnaden att den som gräddas i Artista Deli alltid blir konsekvent gräddad med exakt det resultat pizzabagaren ställt in.

Varje dag, året runt!

Tunnelugnen Artista Deli premiärvisas på IBIE Baking Expo, 17-22 september i Las Vegas.

Image
Köp elektrisk tunnelugn Artista Deli med stenband, stålband eller perforerat stålband för restaurang och bageri sveba dahlen
Image
Artbetsbesparande tunnelugn Artista Deli energieffektiv Sveba Dahlen
Tunnelugn Artista Deli

Artista Deli är en liten, kompakt, elektrisk tunnelugn som är tillgänglig i tre storlekar och vars...

Läs mer