Hoppa till huvudinnehåll

Jawad Modern Bakeries levererar nybakat bröd i Jordanien och delar av Mellanöstern

Hos Jawad Modern Bakeries Co. i Amman, Jordanien tror man på att leverera färska produkter med fantastisk smak utav högsta kvalitet. Idag erbjuder man ett brett spann av bröd och bakverk och tillverkar bland annat korvbröd, toast, bagels och konfektyrprodukter. Jawad Modern Bakeries Co. är ett familjeägt företag som grundades 1976 och är ett bageri / konditori, samt industribageri. Idag har bageriet cirka 400 anställda som dagligen säkerställer leverans av nybakade produkter till både Jordanien och delar av Mellanöstern. Jawad Modern Bakeries Co. strävar ständigt efter att utvecklas och att ligga i framkant i mellanöstern gällande bakning.

I bageriet finner man bland annat Sveba Dahlens stickugn V-Serien med SD-Touch panel. Ugnar med hög kvalitet som klarar av de flesta uppgifterna. V-Serien medför trygg, säker och smidig drift, samtidigt som den ger den fantastiska bakresultat. Anledningen till att Jawad valt Sveba Dahlen - förutom att ugnarna är av högsta kvalitet, är den goda service och det trevliga kundmottagandet. Sedan uppgraderingen till V-Serien i bageriet så har man sett en högre effektivitet, lägre produktionskostnader, snabbare bakning och förbättrade slutprodukter.

Hos Jawad Modern Bakeries ser de positivt på framtiden och hoppas på att kunna utöka sitt bageri med en deglinje från Glimek samt ytterligare stickugnar från Sveba Dahlen så att de kan fortsätta att baka den bästa möjliga slutprodukten. "Med Sveba Dahlens roterande stickugnar i bageriet så får man det bästa från klassisk bakning och ny teknik!"

Relaterade produkter

Stickugn V-Serien

Köpa stickugn? V-Seriens stickugnar för professionell bakning ger dig nästan oändliga möjligheter...

Läs mer