I Madrid, i Poligono Vallecas Sur, hittar du José Calero Martίnez företag Tartalia, vars affärsidé är att sälja färdiggräddade tårtor över hela Madridområdet. Företaget har 30 franchisetagare kopplade till sig, som varje dag får tårtor och bakelser levererade till sitt konditori.
Alla tårtbottnar gräddas i Sveba-Dahlens V-Serien, V51, vilka man också är mycket nöjd med, då bakresultatet blir jämnt över alla plåtar i sticket, vilket förstås är av yttersta vikt för en saftig och fin tårtbotten!
Cirka 4 000 tårtbottnar gräddas varje dag – och samtliga behöver hålla ett ytterst bra resultat. José berättar också att till jul bakar man under endast tre dagar inte mindre än 55 000 tårtor, Roscón de Reyes, som är en speciell tårta, som traditionsenligt skall finnas i varje spanskt hem under högtiden!
Köpa stickugn? V-Seriens stickugnar för professionell bakning ger dig nästan oändliga möjligheter...