Hoppa till huvudinnehåll

Kraftfull vispmaskin, degblandare och mixer i ett - Teddy Varimixer i 5 liters bordsmodell för bageri, kök och laboratoriemiljö

En ultramodern, kompakt och robust vispmaskin, degblandare och mixer, som är perfekt för mindre satser. Med variabel hastighet och mycket användarvänlig hantering av degkrok, visp och vinge klarar du dagens uppgifter i bageriet eller konditoriet i en handvändning. Samtliga verktyg och skyddsgaller är tillverkade av rostfritt stål, lätta att byta och smidiga att diska.

Med Teddy 5 liters vispmaskin kan du t ex vispa 0,7 l äggvita, 1,5 l vispad grädde, 3 kg ciabattadeg, 2,5 kg muffins, 1,0 kg tårtbotten, 2,9 kg glasyr, 3 kg köttbullssmet, 4,4 l örtsmör med mera.

Vispmaskinen Teddy är en ovanligt tyst vispmaskin och degblandare med samma typ av kvalitetsljud som vi associerar med en dyrare bil, där motorn spinner och dörrarna stängs med övertygelse. Vispmaskinen ”avger rätt ljud” när du höjer hastigheten och även när du trycker på klicklåset för att luta tillbaka mixerhuvudet.

Vispmaskinen från Varmixer är en riktigt solid liten vispmaskin, designad för att klara många års hårt, dagligt arbete. Den har en kraftfull, specialdesignad motor, som till skillnad från de flesta andra små degblandare också kan blanda tunga och svåra ingredienser i mycket låga hastigheter.

Hastigheten justeras steglöst med maskinens enda kontrollratt. Vredet passerar genom enheten, så vispmaskinen kan manövreras från båda sidor med endera handen. Detta gör det enkelt att placera mixern i trånga utrymmen, t ex mot en vägg. En bred stödyta och sugkoppar säkerställer att degblandaren står stabilt under drift. Också kitteln är fixerad under drift då maskinen har en arm som effektivt håller den på plats.

Degblandaren är tillverkad av precisionsgjuten aluminium utan externa skruvar eller öppningar. Alla kanter och hörn är rundade, vilket gör det enkelt att rengöra mixern med en trasa.

Säkerheten är tagen på allvar och vispmaskinen är utrustad med både ett fast galler och ett avtagbart påfyllningstråg samt stänkskydd, som skyddar både användaren och ingredienserna, samtidigt som blandningsprocessen kan övervakas.

Vispmaskinen levereras med en 5-liters blandningsskål i rostfritt stål med lock, en blandningsspade i rostfritt stål, en visp av 2,5 mm tråd i rostfritt stål, en specialdesignad krok som säkerställer att degen knådas och vänds till perfektion, ett stänkskydd och ett påfyllningstråg. Samtliga tillbehör till Teddy vispmaskin är tillverkade i rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin. Maskinen finns också i vitt med en fästanordning för montering av köttkvarn om 62 mm, tillverkad i rostfritt stål.

Vispmaskinen finns i fyra färger: vit, rallyröd, pianosvart och silvergrå. Vilken färg passar dig?

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Video file
Image
Vispmaskinen och degblandaren Teddy från Varimixer finns i fyra färger: vit, röd, svart och grå.
Det här får du!
  • Kompakt och robust vispmaskin som upptar liten yta
  • Manöverratt från endera sida
  • Enkel att rengöra
  • Säkerhetsskydd – både fast galler och avtagbart tråg samt stänkskydd
  • Fixerad kittel under drift
  • Säker stabilitet under drift
  • Diskmaskinsäkra delar
Specifikation

Volym: 5 liter

Mått: D537 (uppfälld) x D462 x H550 mm (uppfälld) x H400 x B240 mm

Vikt: 18 kg

Variabel hastighet: 78-422 v/min

Tillval

Teddy Vispmaskin med hjälputtag

Köttkvarn, rostfritt stål, 62 mm

Broschyr
pdf
Document
Broschyr Teddy (983.8 KB)

Relaterade produkter

Vispmaskin – Kodiak

När vispmaskinen Kodiak från Varimixer utvecklades observerade designers och ingenjörer det pågående...

Läs mer
Vispmaskin AR

Den legendariska vispmaskinen i Varimixer AR-serien uppfyller kraven för robusta, kraftfulla 30...

Läs mer