Hoppa till huvudinnehåll

Vispmaskin AR –vispmaskin och degblandare för bageri, restaurang och konditori!

Den legendariska vispmaskinen i Varimixer AR-serien uppfyller kraven för robusta, kraftfulla 30-liters, 40-liters, 60-liters, 80-liters, 100-liters och 200-liters vispmaskiner och degblandare. Även degblandare för produktion av pizzadeg (AR40P och AR60P). Varimixer AR-serien vispmaskiner har variabel hastighet och en unik ergonomisk och tidsbesparande mekanism som sänker, höjer och låser kitteln på plats i en automatisk rörelse, vilket gör driften av även de största vispmaskinerna vardagligt enkel. Det finns också flera olika tillval av utrustning för anpassning till just ditt behov som till exempel köttkvarn, grönsaksskärare och automatisk skrapa för effektivare blandning med mera.

Oavsett om du behöver blanda, vispa eller knåda, finns det troligtvis en Varimixer AR vispmaskin som är perfekt för jobbet. Denna degblandare passar medelstora bagerier och storkök men också storskalig livsmedelsproduktion. De kraftfulla motorerna klarar stora mängder tunga ingredienser. Blandningstiden kan enkelt justeras och övervakas på den digitala timern. Degblandaren stannar vid 00:00 och avger en signal för att varsko operatören när maskinen arbetat färdigt.

Hastigheten regleras variabelt av ett mycket robust remsystem istället för traditionella växlar. Lösningen innebär att vispmaskinen inte innehåller någon olja. Därmed finns heller ingen risk för att olja hamnar i kitteln.

Kitteln placeras enkelt mellan de två armarna. Kitteln höjs, centreras eller låses fast med handtaget eller automatiskt med en knapptryckning, i en enda rörelse. I 100-liters Varimixer AR är dessa funktioner automatiska. Vid köpet väljer du mellan en transportvagn eller en elektrisk lyftanordning som transporterar kitteln till och från degblandaren. Detta säkerställer trygg ergonomi vid påfyllning och tömning av kitteln.

Varimixer AR30, AR40 och AR60 levereras med ett avtagbart säkerhetsskydd som snabbt kan monteras utan verktyg. Skyddet hålls på plats av magneter, som samtidigt fungerar som en säkerhetsbrytare. Fram- och baksidan på skyddet är lätta att avlägsna och kan diskas i diskmaskin vilket underlättar rengöring av vispmaskinen och säkerställer bästa möjliga hygien.

Varimixer AR80 och AR100 levereras som standard med en fast säkerhetsskärm i CE -godkänd plast men kan också utrustas med ett avtagbart plastskydd.

Varimixer AR200 levereras med ett avtagbart säkerhetsskydd i rostfritt stål, som är lätt att sätta fast, men kan också utrustas med ett slutet skydd av rostfritt stål, som skyddar mot damm och stänk. Båda säkerhetsskydden är CE-certifierade.

Tillval om mindre skålar och matchande verktyg finns tillgängliga för alla modeller, så att mindre satser kan produceras också med de stora maskinerna. Två storlekar i en ökar mångsidigheten!

Varimixer AR40 och AR60 finns i en speciell pizzaversion med en extra kraftfull motor som enkelt klarar 32 respektive 46 kg pizzadeg med 50 procent torrsubstans.

Varimixer AR30, AR40, AR60 och AR80 kan också beställas med hjälputtag för köttkvarn och grönsaksskärare.

Varimixer AR vispmaskiner finns i färgen vitt (pulverbeläggning) och som tillval i rostfritt stål. Den går också att få i marinutförande i rostfritt stål som uppfyller USPHS -kraven. Modellerna på 60 liter och högre kan levereras med ett vattentätt blandarhuvud, så att hela maskinen kan blötas ned under rengöring.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad gällande

Video file
Video file
Det här får du!
 • Flera funktioner i en enda maskin
 • Robust och kraftfull
 • Ergonomisk design
 • Enkel att använda
 • Mjuksänkning av kitteln
 • Automatisk fixering av kitteln (beroende på val av modell)
 • Automatisk skrapning av kitteln (beroende på val av modell)
 • Magnetisk och avtagbar skärm
 • Säkerhetsskydd för kitteln
 • Variabel hastighetsreglering
 • Digital timer
 • Verktyg i rostfritt stål
 • Verktyg samt säkerhetsskydd går att diska i maskin
 • Enkel att rengöra
 • Välj mellan vitt (standard) eller rostfritt utförande (tillval)
 • Många tillval
Broschyrer
pdf
Document
Broschyr AR30 (2.67 MB)
pdf
Document
Broschyr AR40 (2.39 MB)
pdf
Document
Broschyr AR60 (2.49 MB)
pdf
Document
Broschyr AR80 (2.79 MB)
pdf
Document
Broschyr AR100 (2.05 MB)
pdf
Document
Broschyr AR200 (2.21 MB)

Referenser

Relaterade produkter

Vispmaskin – Kodiak

När vispmaskinen Kodiak från Varimixer utvecklades observerade designers och ingenjörer det pågående...

Läs mer
Vispmaskin Bordsmodell – Teddy

En ultramodern, kompakt och robust vispmaskin, degblandare och mixer, som är perfekt för mindre...

Läs mer