Varimixer - Mixers for professionals.

Sveba Dahlen är i Sverige återförsäljare för ett brett sortiment av agenturprodukter för att kunna erbjuda en komplett kvalitetsutrustning vid uppstart eller uppdatering av ditt bageri.
Idag vill vi lyfta fram ett av de varumärkena, Varimixer - Mixers for professionals.

Varimixers historia sträcker sig ända bak till 1915 och har gjort sig kända för sina vispmaskiner Björn, ”stark som en björn”, med den unika idén där verktygen roterar runt sin egen axel, samtidigt som de körs i en cirkulär rörelse i skålen. Idag känner de flesta bagare och konditorer till eller äger en Björn-blandare. Varimixer tillverkar solida redskap och blandare som är designade för att hålla i flera år och som kan hantera hårt arbete varje dag i bagerier, kök, livsmedelsproduktionslinjer och läkemedelsindustrin.

Varimixer 2020 står för samma sak som 1915, “Danish design and quality – strong as a bear”. Deras blandare är inte massproducerade, varje maskin är byggd för hand av hantverkare. För Varimixer är kvalitet och slitstyrka en självklarhet. Med ett sortiment från 5 liter upp till 200 liter finns det en blandare som passar de flesta.

Vill du veta mer om Varimixer, klicka här. (https://varimixer.com/)

Här hittar du några av alla de artiklar vi erbjuder från Varimixer.

ERGO (https://www.sveba-dahlen.se/sv/products/ergo-varimixer-vispmaskin)
Kodiak (https://www.sveba-dahlen.se/sv/products/bjorn-vispmaskin-kodiak)